ZIF 2018 a fost spectacol si a fost poveste. Una scrisa de oameni frumosi, pasionati de tot ce inseamna industria beauty


De la Masterclass-uri si Ateliere, pana la standuri expozitionale, ZIF 2018 (Zilele Internationale ale Frumusetii) a insemnat, pe scurt, inca un eveniment de succes, organizat de Atelierele ILBAH si Beauty One in cadrul Cosmobeauty. De altfel, un eveniment de referinta in domeniul esteticii profesionale.


Conceptul de frumusete, prezentat de profesionisti in domeniu


Am avut la ZIF 2018 tot ce inseamna inedit in beauty, inedit  incarcat de autenticitatea unei adevarate calatorii in lumea frumusetii. Protagonistii de baza au fost oameni cu state vechi in  industria BEAUTY! Toti reuniti la eveniment pentru a prezenta si promova asa cum trebuie conceptele de frumusete si ingrijire unui public avid sa identifice calitatea si profesionalismul in acest domeniu.

ZIF 2018 a reprezentat locul in care atat profesionistii, cat si persoanele pasionate de un anumit domeniu, au invatat din cadrul Masterclass-urilor si Atelierelor sustinute de noi, lucruri interesante si inovative de la cei mai buni Traineri.

Crystal Palace Ballrooms a fost, pe parcursul celor patru zile de eveniment, un loc in care s-au perindat numerosi oameni, profesionisti in domeniu, sau simpli iubitori de frumos. ZIF 2018 a reprezentat, inca o data, sansa unica a tuturor participantilor, de a invata lucruri noi de la cei mai buni, de a descoperi si a se redescoperi, de a-si testa limitele in cadrul masterclass-urilor, spre exemplu, dar si de a se pune la curent cu cele mai noi tendinte in domeniu.

 


Trainerii Atelierele ILBAH, in centrul atentiei


Peste 1200 de persoane s-au inscris la Masterclass-urile si Atelierele gratuite sustinute de trainerii Atelierele ILBAH. Make-up, Tunsoare, Coafuri Speciale, Nail Art sau chiar Masaj au fost doar o parte din temele abordate in cadrul evenimentului. Participantii au putut astfel sa afle informatii si secrete pretioase de la cei mai buni traineri din domeniu. Practic, cei mai buni profesionisti in domeniu s-au intrecut in demonstratii de Make-up si Hairstyle, interactionand perfect cu publicul inscris.


Frumusetea si autenticitatea au fost, la ZIF 2018, la ele acasa


Am plecat cu totii mai bogati, gratie experientelor frumoase traite, dar si mai pregatiti si bine documentati cu privire la ce inseamna acest segment ce acapareaza din ce in ce mai mult piata romaneasca.  Dincolo de prezentarea produselor de top folosite in industria de infrumusetare, am asistat la conferinte sustinute de reputati oameni care au dezvoltat un business de succes pe acest segment de piata, numit beauty.

ZIF 2018 a fost, inca o data, evenimentul ce a celebrat frumusetea. A fost locul unde inventivitatea, dragostea pentru estetica  si profesionalismul s-au imbinat perfect. Si a mai fost ceva. A fost sprijin pentru multi din cei prezenti in identificarea de oportunitati pe care le ofera aceasta industrie pentru toti cei pasionati de ea.

 

Vrei sa nu ratezi urmatoarea editie ZIF? Intra pe www.zilelefrumusetii.ro