S-a incheiat evenimetul Zilele Internationale ale Frumusetii, spring edition. Din nou am avut parte de o adevarata demonstratie de culoare si frumos. Din nou, conceptul de beauty a fost ridicat la cel mai inalt nivel si asta gratie profesionistilor implicati in acest proiect de suflet!


La ZIF 2019 au fost de toate: workshop-uri sustinute de trainerii scolii Atelierele ILBAH, masterclass-uri unde profesionisti in materie de frumusete, atat interni, cat si internationali, au facut spectacol cu maiestria si talentul lor. Au fost sesiuni demonstrative realizate la cel mai inalt nivel, in materie de hairstyle, makeup, nails, cosmetic, dar si masaj.

 


Frumosul si idealul au recreat, inca o data, conceptul de beauty


Fiindca frumusetea este un ritual si asa a fost mereu. E ceva ce se invata, se educa si se exerseaza in fiecare zi. Ea poate fi privita si ca un concept de viata, o filosofie si un business.

Evenimentul Zilele Internationale ale Frumusetii, spring edition, a insemnat cunoasterea profesionistilor din industria de frumusete si well–being. Cu totii am ascultat, am invatat, ne-am bucurat de sfaturile primite si am privit ca pe o lectie fiecare atelier sau masterclass. La ZIF 2019 am putut interactiona cu gama de varf a tot ceea ce inseamna cosmetice si produselor de hairstyle, nails si masaj. Pe scurt, ZIF 2019 a fost, inca o data, un eveniment ce nu mai constituie deja o premiera atunci cand vorbim de creativitate, imaginatie, dorinta de cunoastere si asimilare de tot ce inseamna informatie in materie de beauty.

 

Pentru Atelierele ILBAH, ZIF este un proiect de suflet. Un proiect in care s-a investit multa pasiune, mult drag de a face ceva inedit si autentic. S-a lucrat ca, de altfel, la toate proiectele derulate de aceasta scoala, in echipa. Fiindca, doar asa, lucrurile pot straluci atat de frumos. Au fost traineri ai cursurilor de beauty, actuali si fosti cursanti Atelierele ILBAH si o familie intreaga, prezenta acolo sa ii sustina in demersul lor. Unul prin care s-a reusit, din nou, aducerea la rang de arta a ceea ce inseamna frumusete. Ne-am bucurta prin zambetele si multumirile participantilor inscrisi, de reusita fiecauri atelier, a fiecarei conferinte.


ZIF, spring edition, s-a bucurat de participarea internationala a unor asi in materie de beauty


Numerosi oameni s-au inscris pentru a se bucura de momente de rasfat si pentru a primi cele mai bune sfaturi de la profesionisti in domeniu. Ca vorbim de makeup, cosmetica, nails sau hair, toate Atelierele au fost …fully booked, ceea ce nu a putut decat sa bucure si sa faca, inca o data, dovada faptului, ca oamenii sunt intr- o perpetua cautare a frumosului. Workshop-urile au fost incarcate de dinamism si interactivitate.

 

Am avut profesionisti in domeniul beauty care ne-au facut o adevarata demonstratie de forta si naturalete si care au aratat ca doar pasiunea si talentul te pot face sa iti iubesti meseria si sa faci din ea o joaca.


Va multumim!


Zilele Internationale ale Frumusetii, spring edition,  s-a incheiat. Vor urma alte si alte provocari. Cu la fel de multa dedicare si interes din partea scolii Atelierele ILBAH, de a realiza evenimente de succes. Suntem onorati ca iubiti acest proiect si promitem un eveniment viitor la fel, poate chiar mai incarcat de glamour si frumusete decat cel peste care tocmai a cazut cortina.

Le multumim trainerilor care au fost alaturi de noi, ca de fiecare data: Alina Serbu, Adelina Ionita, Adrian Henciu, Gabriel Dumitru, Dana Cimpoi, Mirela Ungureanu, Ionescu Carmen, Sergiu Alexandriu.

Photos by: Madalina Shraim.

cum-a-fost-la-zif-2019-no-3-zilele-internationale-ale-frumusetii-un-eveniment-marca-atelierele-ilbah-si-beauty-one-29

 


SEE YOU SOON!