#ZIF 2018 – editia a 2-a
Hashtag-ul unui eveniment incarcat de glamour, inovatie si frumos

A fost o demonstratie de forta. A fost culoare, a fost glamour si nou in tot ce inseamna BEAUTY, au fost oameni faini si frumusete ridicata la rang de arta. A fost #ZIF 2018, adica unul dintre proiectele de suflet ale Atelierele ILBAH, Zilele Internationale ale Frumusetii. Branduri de renume, profesionisti in domeniul frumusetii, demonstratii si ateliere care au reunit sub aceeasi cupola oameni pasionati de aceasta industrie. Atelierele ILBAH a avut din nou ocazia sa „puna in scena” acest proiect ambitios pentru voi, toti cei care adorati frumusetea in orice forma a ei, dar si procesul din spatele acesteia. Unul ce implica multa munca, sacrificii si eforturi, toate de dragul… frumusetii.


Ateliere si sesiuni demonstrative, toate din respect si dragoste pentru frumusete


La Zilele Internationale ale Frumusetii am avut de toate. Dezbateri extraordinare despre tendinte, trucuri, produse si noutati in domeniul beauty, numeroase workshop-uri (de altfel, o incontestabila sursa de informatii in materie de beauty), sustinute de trainerii Atelierele ILBAH (carora le multumim pentru implicare si profesionalism), sesiuni demonstrative realizate la cel mai inalt nivel in materie de hairstyle, makeup si masaj, goodie bag-uri pline cu mostre si materiale informative legate de tot ce inseamna frumusete si moduri in care ea poate fi… invatata, atmosfera calda si prietenoasa, oameni dedicati si devotati notiunii de frumusete ce doar trebuie scoasa la lumina in cazul oricaruia dintre noi.


#ZIF 2018 a fost, din nou, magic. Atelierele ILBAH, mandra de organizarea unui astfel de eveniment


Evenimentul nu a insemnat doar zile de rasfat pentru pasionatii de beauty. A fost mult mai mult de atat. Fiindca la Zilele Internationale ale Frumusetii ne-am intalnit cu profesionisti din industria de frumusete si well–being, am invatat de la ei, am afisat cele mai frumoase si sincere zambete la finalul fiecarui atelier sau conferinta, am cunoscut paradisul cosmeticelor si produselor de hairstyle, nails si masaj, am stralucit, la propriu, in cadrul unui eveniment ce nu mai constituie deja o premiera atunci cand vorbim de creativitate, imaginatie, dorinta de cunoastere si asimiliare de tot ce inseamna informatie in materie de beauty.

 


Trainerii Atelierele ILBAH, mereu la inaltime


La #ZIF2018, workshop-urile au fost mai mult decat wow. Numerosi oameni s-au inscris pentru a se bucura de momente de rasfat si pentru a primi cele mai bune sfaturi de la profesionisti in domeniu. Ca vorbim de makeup, cosmetica, nails sau hair, toate Atelierele au fost …fully booked, ceea ce nu a putut decat sa bucure si sa faca, inca o data, dovada faptului, ca oamenii sunt intr-o perpetua cautare a frumosului. Workshop-urile au fost incarcate de dinamism, pline de interactivitate, iar la final, cei prezenti parca nu se mai indurau sa plece. Zambetele si satisfactia participantilor au fost cea mia frumoasa recompensa. Trainerii implicati si care au stiut cum sa raspunda oricariei provocari si oricarei situatii au aratat, din nou, ce inseamna sa fii profi si, mai ales, ce inseamna sa iubesti ceea ce faci. Multumim pentru aceasta implicare Rialdei Badea, Alinei Serbu, Mihaelei Rotaru, Georgetei Alexandru, Danei Cimpoi, lui Narcis Badea, lui Laurentiu Baban, lui Bogdan Zop, lui Gabriel Dumitru, Biancai Florea si tuturor care au dat viata acestui frumos proiect. Iar pentru asta va multumim si ne bucuram ca va avem alaturi, inclusiv in astfel de proiecte atat de ambitioase. La fel cursantii Atelierele ILBAH sau fosti absolventi, care acum activeaza industria beauty. Cu totii au raspuns prezent provocarii numita Zilele Internationale ale Frumusetii.

 

Sesiunile de pe scena au fost si ele incarcate de informatii, toate coroborate cu cele mai tari live demonstrations in materie de machiaj profesional, haircut sau tehnici de masaj somatic.

Zilele Internationale ale Frumusetii s-a incheiat. A fost aidoma unui spectacol de cel mai bun calibru. Noi am avut grija ca scena sa fie una impecabila, iar voi, actorii, ati facut, din nou, ca spectacolul sa fie unul de desavarsit. Suntem onorati si promitem un eveniment viitor la fel, poate chiar mai incarcat de glamour si frumusete decat cel peste care tocmai a cazut cortina.


Vrei sa incepi o cariera in domeniul beauty? Vezi mai jos lista cursurilor organizate de Atelierele ILBAH:
Cursuri Beauty Atelierele ILBAH