Pe 1 si 8 Martie, Atelierele ILBAH a organizat o serie de workshop-uri gratuite de Design Floral pentru amatori, la AFI Cotroceni. Au avut loc patru workshop-uri, in cadrul carora participantii au descoperit frumoasa lume a design-ului floral, exersandu-si creativitatea si realizand aranjamente florale.

Pe 1 Martie, martisorul a fost in centrul atentiei, iar participantii au realizat martisoare florale – bratari si cocarde. Iar pe 8 Martie, de Ziua Internationala a Femeii, participantii s-au delectat cu realizarea unui mic aranjament de sezon, un aranjament cu burete in vase primavaratice.

Trainerii Atelierele ILBAH, Anne Marie Popa si Flori Ionescu, au ghidat participantii in primii lor pasi in domeniul design-ulul floral. Trainerii au dezvaluit regulile fiecarui tip de aranjament deoarece in design-ul floral, aceste reguli sunt particulare si un bun punct de pornire in realizarea produsului final.

Toate florile folosite in cadrul acestor workshop-uri au fost puse la dispozitie de catre partenerii nostri de la Flowers Market Holland. Participantii au creat aranjamente cu craspedia, miniroze, frezii si lalele, eucalipt, vaccinum, astrantia, muscarii si altele, iar la finalul workshop-urilor, participantii si-au luat acasa frumoasele creatii.

Multumim tuturor participantilor care au sarbatorit alaturi de noi venirea primaverii printr-un exercitiu creativ si frumos! Va felicitam pentru aranjamentele realizate!

Multumim, de asemenea, prietenilor de la AFI Cotroceni si Flowers Market Holland, si trainerilor Atelierele ILBAH, care sunt mereu dornici sa aduca un strop de creativitate si un moment de invatare prin aceste workshop-uri.

De ce sa urmezi cursul de Decorator Floral la Atelierele ILBAH?

Cursul nostru este unul autorizat, la finalul caruia vei primi o diploma recunoscuta national si international. Timp de doua luni si jumatate vei invata tot ce ai nevoie pentru a porni pe drumul tau in domeniul design-ului floral.

La finalul cursului vei stapani partea teoretica: tipurile de flori, caracteristicile acestora si metode de pastrare, aranjamente florale pentru diverse momente si evenimente si tehnicile de realizare a acestora, dar vei primi si informatii referitoare la lucrul in echipa, relatia cu furnizorii si clientii. Mai mult, vei avea parte de vizite de studiu si inspiratie, la Piata de Flori si Facultatea de Horticultura.

In plus, cursul de Decorator Floral este unul bazat pe foarte multa practica. Pe parcursul sau vei realiza o multitudine de aranjamente si instalatii florale, cu design-uri variate si functionalitati diferite. Toate florile si materialele folosite pe parcursul cursului sunt puse la dispozitie de catre Atelierele ILBAH si partenerii nostri.

Nu in ultimul rand, fiecare sedinta a cursului de Design Floral este un moment creativ, un moment frumos prin de culoare si flori proaspete!

Leo Tolstoy spune ca Primavara este timpul pentru planuri si proiecte, asadar te asteptam la cursul nostru pentru a deveni un adevarat Designer Florar!