Eveniment … Unic(a)!


Suntem deseori pusi in postura de organizatori de evenimente, fie ca vorbim despre iesiri in oras, petreceri aniversare, nunti sau botezuri. Si totusi? Care sunt etapele care duc spre un eveniment de succes?


Despre stadiile pe care este necesar sa le parcurgem in momentul organizarii ocaziilor speciale am discutat in 25 iulie 2019 la Atelierele de Idei marca #Unica. Subiectul a fost dezbatut atat de catre trainerii nostri – Andra Noana, Sorana Ionascu in calitate de wedding planneri – cat si antreprenorul Cristina Turnagiu Dragna in calitate de trainer în etichetă și protocol, impreuna cu fotografa de nunta Theo Manusaride.

 

Altaturi de specialistii in domeniu a fost si actrita Dana Rogoz, care ne-a dezvaluit ingredientul sau secret: pasiunea. Avand experienta propriei nunti, a unui botez, dar si a altor evenimente destinate relaxarii, Dana Rogoz ne-a impartasit trucurile sale.


Arta!Pasiune!Frumos!


Dintre ideile care au fost dezvoltate de catre Andra si Sorana ne-a ramas intiparit in minte cel care are in vedere conceptul – „avem o atenție deosebită către zona de detaliu și încercăm să ajungem cât mai aproape de ceea ce își doresc clienții”. Fondatoarele Wedding Details au dezbatut, de asemenea, importanta bugetului, alegerea corecta a furnizorilor si construirea unei relatii bazate pe incredere intre client si organizator.

cu-si-despre-evenimente-la-unica-ro-4

Cristina Turnagiu Dragna a punctat semnificatiile etichetei si a protocolului, dezvaluindu-ne ce considera ea a fi prioritar in contextual organizarii de evenimente, si anume listele care cuprind participantii.

Pentru a putea exprima 1000 de cuvinte, o poza trebuie sa indeplineasca anumite criterii, tratate pe larg de catre Theo Manusaride. Desi „un fotograf bun nu se va vinde ieftin”, specialista sustine ca talentul si pasiunea sunt atuuri prezente in cazul multor fotografi.

 


Say `YES` to us because it`s wedding time


Atelierele ILBAH iti ofera si tie oportunitatea de a urma cursul de Wedding Planner. E o nisa pe care poti avea succes si care sa iti genereze infinite satisfactii. Un #WeddingPlanner bun este aidoma unui accesoriu care nu trebuie sa lipseasca niciunei mirese, ori mire.

Inscrie-te si tu aici: https://www.ateliereleilbah.ro/cursuri/curs-wedding-planner-organizare-nunti-si-evenimente/.