UPDATE 18.01.2021: Fondurile alocate de CTMB pentru acest program au fost epuizate. Toate cele 2000 de locuri disponibile au fost ocupate!

epuizare-fonduri-ctmb

Ai varsta cuprinsa intre 18 si 35 de ani si esti din Bucuresti? Centrul pentru Tineret al Municipiului Bucuresti (CTMB) iti ofera un Voucher de Studii, in valoare de 1400 lei, ce poate fi folosit pentru urmarea cursurilor Atelierele ILBAH.

Mai mult decat atat! Absolventii cursurilor ce reusesc sa se angajeze in domeniul pe care l-au studiat, vor beneficia de o indemnizatie ce poate ajunge la 2700 RON.

Programul este derulat de Centrul pentru Tineret al Municipiului Bucuresti sub denumirea “Bucuresti-Orasul Tinerilor Activi pe Piata Muncii”, program ce vine vine in ajutorul tinerilor cu varsta intre 18 si 35 de ani, in scopul cresterii ratei de ocupare a fortei de munca si combatere a somajului.

Vezi aici toate conditiile ce trebuie indeplinite pentru a putea intra in program:

  • Sa aiba varsta cuprinsa intre 18 si 35 de ani, inclusiv, la momentul inscrierii in proiect;
  • Sa fie cetatean roman, cu domiciliul sau resedinta in municipiul Bucuresti, la data inscrierii in proiect, de cel putin 6 luni;
  • Sa fie posesor al unei carti de identitate valabile la momentul inscrierii in proiect;
  • Sa nu fie salariat la momentul transmiterii solicitarii de inscriere in proiect, dovada facandu-se cu adeverinta emisa de AJOFM;
  • Sa nu fi fost beneficiarul unor vouchere, tichete sociale pentru cursuri de initiere, specializare, perfectionare si calificare in cadrul prezentului proiect;
  • Sa fie absolvent al invatamantului minim obligatoriu – 8/10 clase in functie de anul absolvirii, dovedite prin adeverinta sau diploma de absolvire;

Care sunt cursurile din portofoliul Atelierele ILBAH pe care le poti urma?

  1. Curs Design Interior
  2. Curs Decorator Floral
  3. Curs Proiectare Vestimentara
  4. Curs Stilism
  5. Curs Cofetar
  6. Curs Patiser
  7. Curs Fotografie
  8. Curs Video
  9. Curs Editor Imagine
  10. Curs 3DsMax
  11. Curs PR
  12. Curs Antreprenoriat
  13. Curs Expert Accesare Fonduri Europene
  14. Curs Inspector Resurse Umane
  15. Curs Inspector Salarii
  16. Curs Machiaj Profesional
  17. Curs Coafor
  18. Curs Frizerie
  19. Curs Manichiura-Pedichiura

*In cazul in care cursul depaseste valoarea de 1400 RON, diferenta va fi achitata de catre cursant. O persoana poate beneficia o singura data de acest voucher, iar acesta nu poate fi cumulat cu alte reduceri.

Care sunt pasii pe care trebuie sa ii urmezi pentru a beneficia de acest Voucher?

Pasul 1: Intra pe site-ul https://cursuri-gratuite-ctmb.ro/cursuri si selecteaza din lista de furnizori “ILBAH STUDIO”

Pasul 2: Alege cursul de interes pe platforma CTMB. In cazul in care costul cursului este mai mare de 1400 lei, atunci participantul trebuie sa achite restul de plata.

Exemplu: Cursul de Fotografie costa 1800 lei, din care CTMB deconteaza 1400 lei. Astfel, participantul mai are de achitat suma de 400 lei.

Pasul 3: Pe pagina principala a proiectului o sa observi pasii de urmat: creeaza un cont, incarca documentele, selecteaza un curs, totul in 3 pasi!

Pasul 4: Dosarul tau o sa fie analizat. Daca ești respins, vei primi un mail prin care ti se va spune motivul de catre CTMB. Daca esti eligibil, dosarul tau ajunge la noi. In acest caz, un reprezentant Atelierele ILBAH o sa te contacteze pentru a-ti oferi informatii legate de organizarea cursului

Pasul 5: Se achita diferența de plata, daca este cazul, conform Pasului 2.

Mai multe detaii despre proiect si inscriere, la link: cursuri-gratuite-ctmb.ro

 

Te asteptam la curs!