Sezonul cald ne duce cu gandul la mare, la mancare fresh, delicioasa, gustoasa. La matinalul Dimineti cu Georgia, Stefan Chirita, chef si trainer Atelierele ILBAH, propune o reteta de creveti simpla, rapida, usor de facut. Demonstratia lui Stefan ne invata ca in doar cateva minute putem impresiona cu un plating demn de o masa festiva si ca un simplu sos de lamaie poate reprezenta touch-ul final care transforma o reteta simpla intr-una rafinata.

Stefan Chirita este chef si trainer al cursului de Bucatar Hobby, Atelierele ILBAH. Experienta multor ani in domeniu l-a pregatit pentru orice provocare culinara, iar astazi reuseste sa ofere cursantilor Atelierele ILBAH cele mai bune sfaturi.

Cursul de Bucatar Hobby la Atelierele ILBAH

Cursul de Bucatar Hobby te familiarizeaza intr-un timp scurt cu o gama larga de preparate din bucataria nationala si internationala. Cursul se adreseaza celor ce gatesc din pasiune, ca un mod de relaxare. In cadrul cursului, orice incercare culinara este un succes si o noua reteta de adaugat in portofoliul celor mai creative retete.

Daca iti doresti sa gatesti cu pasiune, din pasiune, cursul de Bucatar Hobby indeplineste toate criteriile unui curs creativ, care iti ofera mediul prielnic implinirii pasiunii tale.