Vino la #Creativo in week-end-ul 15-17 Aprilie (zilnic intre orele 10:00-19.00) sa descoperi cat de usor este sa realizezi lucrusoare senzationale, unicat. Primavara asta ideile creative prind contur la #Creativo!

banner-creativo-3

#Creativo va avea loc in weekend-ul 15-17 Aprilie, 10:00-19:00. Cum ar fi daca, in acest an, ai investi in tine? La #Creativo vei descoperi idei minunate care iti permit sa iti dezvolti un hobby interesant si, de ce nu, sa il transformi in job. #Creativo are loc la The Ark, strada Uranus nr.150, langa Piata de Flori.


INTRARE GRATUITA! Detalii pe evenimentul Facebook >> https://www.facebook.com/events/802061639928598/


Esti o persoana pasionata de cusut, brodat, quilting, patchwork sau pur si simplu esti pasionata de moda si vrei sa creezi piese de vestimentatie unicat? Cauti un hobby senzational? La #Creativo vei afla toate secretele unui hobby perfect, si de ce nu, cheia unei afaceri de succes.

Te-ai gandit sa incepi o afacere in fashion, decoratiuni interioare sau iti doresti sa creezi lucrusoare dragute pentru copii, dar crezi ca este foarte complicat? La #Creativo vei descoperi ca totul este foarte simplu, vei putea afla pas cu pas ce trebuie sa faci ca sa iti transformi talentul si  creativitatea intr-o afacere profitabila. In plus, la #Creativo poti intilni persoane ca tine, pasionate de frumos, fashion sau handmade.

Ce vei vedea la #Creativo?

  • Oameni pasionati ca si tine care iti vor impartasi din experienta lor
  • Cele mai noi modele de masini de cusut si brodat si consiliere in domeniu
  • Oferte interesante de cursuri de croitorie, design vestimentar si stilism
  • Tipare de croitorie si alte accesorii necesare in domeniu
  • Demonstratii si probe live pe masini de cusut si brodat

Evenimentul este organizat de cusutsibrodat.ro si tiparedecroitorie.ro si sustinut cu drag de Breslo.ro,  Atelierele ILBAH, Fabrix  si Prym – gazde care va vor prezenta cele mai performante masini de cusut, materiale colorate si minunate, tipare de croitorie, informatii utile despre cursuri de croitorie, demonstratii de patchwork si alte surprize.

INTRAREA ESTE GRATUITA!  #Creativo este prima adunare a comunitatii oamenilor pasionati de cusut si brodat, cel mai creativ si complet hobby, unde veti putea impartasi idei, proiecte si cunostinte.

Va asteptam cu drag la #Creativo ce va avea loc in weekend-ul 15-17 Aprilie, 10:00-19:00, la The Ark , str. Uranus nr.150.

Join pe Facebook, sa nu uitati! >> https://www.facebook.com/events/530849593740943/

Programul workshopurilor Atelierele ILBAH la #Creativo

 

WORKSHOP-uri-Atelierele-ILBAH-2

Detaliere workshop-uri Atelierele ILBAH

Workshop-Atelierele-ILBAH_-1-design-vestimentar

 

Workshop-Atelierele-ILBAH_-2-croitorie

 

Workshop-Atelierele-ILBAH_-3-styling