Weekend-ul 15-17 Aprilie 2016 a fost dedicat pasionatilor de moda din Romania. De ce spunem asta? Pentru ca, in aceasta perioada, a avut loc #Creativo: un eveniment de amploare, aflat la prima editie, care a reusit sa stranga peste 1000 de vizitatori.

Lectii deschise de Design Vestimentar sustinute de Mirela Diaconu (crochiuri, drapaje), Stilism by Hilda Mezei, Croitorie si tipare cu Iulia Vlad, Lica Marinescu, Stancu Cornelia au fost atelierele sustinute de trainerii Atelierele ILBAH la care cei prezenti au putut participa. Cursantii Atelierele ILBAH au fost ajutoare de nadejde pentru trainerii lor, astfel au avut ocazia sa fie pusi in postura de a invata pe altii tainele meseriilor pe care le-au ales. Le multumim si le uram mult succes in frumoasa lor cariera.

Demonstratiile pe masini de cusut performante si echipamente de ultima generatie marca Brother au reprezentat si ele un real interes.

Nimeni nu a plecat cu mana goala de la #Creativo! Toti cei care au participat la workshopurile Atelierele ILBAH au plecat cu o “piesa vestimentar” sau chiar un accesoriu realizat de mana lor. Unii au ales sa realizeze o bluza, folosind masinile de cusut Brother, pe cand altii au dorit un port-fard sau o fata de perna folosind materialele puse la dispozitie de Fabrix sau accesoriile oferite de Prym Romania.

Am avut chiar si o tombola pentru oamenii creativi de la #Creativo! Extragerea castigatorilor se va face pe 21 Aprilie, iar premiul cel mare consta intr-o masina de cusut performanta marca Brother.

Locatia a fost deasemenea una de vis: The Ark (str. Uranus nr. 150). Evenimentul organizat de Cusut si Brodat, TipareDeCroitorie si Atelierele ILBAH, a inregistrat un real succes si va fi repetat in toamna acestui an. Ne asteaptam la un numar mult mai mare de participanti la editiile urmatoare ale #Creativo.

Mai multe poze de la eveniment aici.