Pe 2-3 noiembrie 2019 a avut loc editia anuala #Creativo, ajunsa la numarul VII si care este dupa cum bine stiti cel mai creativ, mare si important eveniment de moda al Toamnei


In fiecare an ne dorim sa crestem si sa oferim un eveniment diversificat, un „Hub” unde sa incorporam toate nevoile si pasiunile iubitorilor de moda. In acest an au fost prezenti peste 6000 de participanti, designeri, stilisti, vedete, influenceri, pasionati de moda, antreprenori, dar si oamei care vor sa isi descopere si sa experimenteze noi pasiuni.


Ateliere cu personalitati multiple la #Creativo de Toamna 2019


Trainerii Atelierele ILBAH de la cursurile de fashion atat din Bucuresti cat si Cluj au fost prezenti la aceasta editie #Creativo. Veronica Frisan, Magdalena Ionel, Silvia Serban, Iulia Vlad, Andrei Onita, Lica Marinescu, Iulia Costescu, Karina Trifu, Zgura Ancuta, Mirela Diaconu dar si fosti cursanti, Andreea Popa, Marius Nica si Ema Rolea au sustinut faimoasele ateliere de croitorie unde au realizat o geanta cu logo-ul Creativo, ateliere de drapaj unde prin creativitate au construit cu ajutorul catorva bolduri adevarate piese vestimentare si atelierul de tipare unde au fost introdusi in primele notiuni. Mai mult de atat, Simona Noroc a oferit parfum povestii printr-o demonstratie de arta florala spectaculoasa.

Co-organizatorii si prietenii nostri de la Cusut si Brodat si Tipare de Croitorie au conturat povestea #Creativo prin ateliere de broderie, tricotat, scann & cut sustinute de specialistii lor, deasemenea toate masinile au fost puse la dispozitie de Brother, unul dintre partenerii principali ai evenimentului, de la masini industriale de cusut si brodat pana la masini de uz caznic si o expozitie de masini de cusut cu valoare si traditie, vechi de 100 de ani.

O noutate in acest an a fost participarea Gemini CAD Systems, un furnizor global de tehnologie pentru industia textilă si confectii flexibile. Gemini CAD Systems au introdus on acest an ateliere de proiectare digitala, o inovatie pe piata din romania ce se adreseaza industriei de moda si pune la dispozitie licențe software Gemini CAD Systems pentru aplicații, site-uri web, instrumente digitale și platforme cloud, dar și de produse și servicii auxiliare dezvoltate CAD/CAM, pentru designul, proiectarea și dezvoltarea de produs.

 


Designers ExpoMarket


Absolventii cursurilor de #fashion de la #AteliereleILBAH si-au expus piesele vestimentare in cadrul acestei editii de #CREATIVO! Many thanks to: Stefan Hamza, Andreea Popa, Monica Diaconita, Marius Nica, Alina Vlad, Ciuciu Cristina, Diana Amar, Maria Radulescu, Denisa Pricopie!

 


Full house la Conferintele #Creativo 2019


Maurice Munteanu, fashion editor ELLE si trainer Atelierele ILBAH a dat startul conferintelor de la #Creativo de Toamna 2019 cu o conferinta „sold out” despre #Kitsch si #Stil unde participantii au aflat cum construim o tinuta armonioasa, complexa dar care sa fie totusi in pas cu moda si sa nu dea in Kitsch. Doi dintre norocosii participantii la conferinta au avut sansa de a castiga un curs Gratuit, The Complete Stylist cu Maurice Munteanu. Otrava, Roxana Maya si Alina Vlad au vorbit despre cum ne promovam in industria fashion, conferinta moderata de Ines Turturica care de asemenea a fost arhiplina.

Tineri antreprenori au putut alege din 4 conferinte: Conferinta Antreprenori in Romania sustinuta de Florin Jianu, Radu Margarit, Vlad Iliescu si Flori Pipa, Finantarea Afacerilor Mici – reala sau o poveste, sustinuta de Cristian Burcea, Manager Regional BT Mic, Start Up Nation 3.0 sustinuta de Radu Margarit si Strategii de Marketing Online pentru Industriile Creative sustinute de Florin Petu.

 

Pentru pasionatii de moda care vor sa inceapa o cariera in industria din Romania, Veronica Frisan, Mirela Diaconiu si Silvia Serban au vorbit despre cursurile Atelierele ILBAH de Desing Vestimentar si cum pornim ca tanar designer in industrie, Diana Amar fosta absolventa a cursurilor de Design Vestimentar, Amos Midas si Dragos Constantine tineri absolventi ai facultatii la sectia de design au oferit o perspectiva a industriei privita prin ochii unui designer novice, iar Andra Andreescu, Ana Florea (AFMF) si Silvia Serban veterani in industrie au dezvaluit secrete si au oferit tips-uri.

Pentru ca traim intr-o era in care online-ul a devenit principala sursa de promovare, trendsetteri generatiei noastre, Deea Codera, Ioana Visanescu, Denisa Matei si Mihaela Gurau, alaturi de Cosmina Pasarin, moderatorul conferintei, au vorbit despre ce inseamna sa fii influencer, cat de reale si cata munca se afla in spatele unei postari pe instagram. Fotografi specializati in arta fotografiei de fashion au vorbit intr-o conferinta creativa despre trendurile anului 2020 in materie de fotografie, Christian Tudose, Raluca Mrgescu si Alex Matei.


#Creativo, editia a VII-a, nu ar fi fost posibila fara ajutorul partenerilor, colaboratorilor si tuturor celor implicati!

 

Organizatori: Atelierele ILBAH – Cursuri de Calificare si Formare Profesionala, CusutSiBrodat.ro, Brother, TipareDeCroitorie.ro

Moderatorii Conferintelor #Creativo au fost: Nicolete Ispasescu, Diana Bart, Stefan Ciobanu, Monica Radulescu, Mihaela Amariei, Cosmina Pasarin si Ines Turturica.

Foto Credits: Mihai Popa, Iulian Lazar, Caltun Anca, Viorel Zaharia, Mihaila Silvia, Dudau Marius, Cezar Eremia

Eveniment sustinut de Banca Transilvania si Virgin Radio

Parteneri princilali: ARCUB, Primaria Capitalei, BeautyOne, Prym, Wilcom, Gemini CAD Systems, Geko, Mimaki, Emidale

Parteneri: Metal Creativ, Exotique, Vitamin Aqua, Sloop, Beraria H, Gramma Wines

Colaboratori: La Projet D’Amour, PTIR, Mirela Diaconu, Silvia Serban, Veronica Frisan

Parteneri media: Revista BIZ, A list Magazine, DivaHair.ro, Business Texin, Radar de Media, Marea Dragoste, Revista Atelierul, Sava Ionut, InStilulMeu.ro, The Socialite, Social Agenda, IQool, Bucharest Style, Famost, Revista FPM, e-femeia.ro

 

Felicitari si multumiri speciale tuturor!

www.club-creativo.ro