In premiera in acest an #Creativo aduce un nou concept si anume “Designers ExpoMarket”. Un loc dedicat voua, absolventilor sau cursantilor Atelierele ILBAH de la cursurile de Design Vestimentar, Proiectare Vestimentara si Croitorie.


Ai doar cateva piese vestimentare, ai inceput deja sa pui bazele primei tale colectii sau ai o intreaga colectie realizata? Atunci de ce sa nu le expui la Designers ExpoMarket.

Vei avea ocazia sa iti expui creatile in cadrul celui mai important eveniment dedicat industiei de fashion din Romania. Editori, blogeri, stilisti, persoane publice vor fi prezente la eveniment, o sansa unica pentru networking si promovare. Fie ca esti designer de haine, bijuterii sau palarii „Designers ExpoMarket” este locul potrivit pentru a avea contact direct cu posibili cumparatori sau investitori.


Despre Creativo


#Creativo, ajuns deja la cea de-a 7-a editie, este cel mai important eveniment de Fashion, care reuneste pasionatii de moda, design, stil si pe cei care ii pot ajuta sa isi puna visul in practica si/sau sa inceapa un business plecand de la aceasta pasiune.

Anul trecut evenimentul a reunit peste 5.000 de participanti cu un Online Reach de 400.000 de vizitatori.

Pe scurt, #CREATIVO are doua directii: Workshop-uri & Ateliere (peste 30 la numar, de croitorie, drapaj, desen de moda, broderie computerizata, quilting, plus multe alte workshop-uri inedite) si 12 Conferinte. Anul acesta #CREATIVO va avea loc tot la ARCUB (Str. Lipscani 84-90), in perioada 2-3 Noiembrie.


Cum participi?


Vrei sa participi la prima editie #Creativo – Designers ExpoMarket? Tot ce trebuie sa faci este sa ne trimiti 5 poze cu creatii proprii, nume si numar de telefon la adresa de mail office@club-creativo.ro iar noi te vom contacta pentru mai multe detalii.

Evenimentul este organizat de Atelierele ILBAH si Cusut si Brodat.