#Creativo. Povestea din spatele minunatului eveniment dedicat pasionatilor de Industria Fashion.


Nu am urmarit o “reteta” de succes, nu am vrut sa cream un eveniment de dragul evenimentului. Am vrut sa “construim” ceva care sa ramana in memoria colectiva.

Ceva despre care sa se vorbeasca si dupa, ceva  din care oamenii sa invete si in care sa se regaseasca, mai ales. Asta a insemnat si inseamna #Creativo. S-a muncit mult, cu atentie la cele mai mici detalii, cu dedicare, cu dragul cu care vrei sa lasi in sufletul oamenilor niste amintiri de nepretuit.


Atelierele ILBAH, mai mult decat o scoala. A demonstrat-o, inca o data!


#Creativo exista si, iata, a trecut de cea de-a cincea editie, fiindca Atelierele ILBAH este ceva mai mult decat o scoala de formare profesionala. Una unde oamenii vin, invata si primesc, la final, niste diplome. Atelierele ILBAH inseamna deschiderea de noi drumuri, inseamna noi perspective si oportunitati, inseamna insuflarea de curaj oamenilor, inseamna vise si dorinte implinite, dar si sanse pe care le au cei ce au incredere in noi.

Prin proiectul #Creativo, un proiect de suflet, vorbim, practic, despre talent, pasiune, ambitie, creativitate si depasirea temerilor prin puterea exemplului. Am scris inca o poveste, weekendul ce tocmai s-a incheiat, despre partea frumoasa a lucrurilor. Ca vorbim de pasiunea pentru moda, de spiritul antreprenorial, de dragostea pentru fotografie sau lucrul confectionat manual, la #Creativo le-am gasit pe toate. Iar “ personajele” acestei frumoase povesti am fost noi toti.

De la speakeri care au reusit sa adune, in cadrul conferintelor, sute de oameni dornici sa le asculte povestea si sa preia, poate, din experienta lor de viata pentru a avea succes, pana la ateliere unde toti cei inscrisi au avut oportunitatea de a-si indeplini visul, pe care, poate, nu l-ar fi vazut niciodata devenit realitate.

 


#Creativo crede in oameni, de fapt!


CREATIVO-de-Primavara-14-15-Aprilie-un-eveniment-marca-Atelierele-ILBAH-41

Atelierele ILBAH, prin acest proiect ambitios, incearca sa insufle oamenilor ideea ca visurile pot deveni realitate, daca le rostesti cu voce tare. Iar la #Creativo, visurile au fost rostite. Noi am oferit cele doua zile de inspiratie si frumos, iar voi, cu totii, ati conturat povestea.

Peste 40 de atelierele gratuite si interactive am avut la #Creativo. Am patruns in lumea fascinanta a  designului, croitoriei, drapajelor, tiparelor, desenelor de moda, lucrurilor handmade.  Atelietele ILBAH a fost, din nou, o echipa. De la traineri, absolventi, cursanti, persoane care muncesc cu drag si pasiune pentru ca aceasta scoala sa fie una…altfel. Una care sa ajute la dezvoltarea personala,  conturarea de destine, identificarea de noi sanse si, mai presus de orice,scoaterea la lumina a creativitatii si imaginatiei oamenilor iubitori de frumos.

Noi le multumim tuturor. Si celor care au fost si sunt repere, dar si celor care au venit sa cunoasca si sa afle totul despre aceste repere.

#Creativo a insemnat si 11 conferinte, fiecare cu o tematica foarte bine aleasa. S-a vorbit despre stil…cu foarte mult stil, despre ce inseamna industria fashion din Romania si cum poti sa patrunzi in aceasta lume frumoasa, dar usor inaccesibila multora, s-au deschis drumuri si s-au oferit noi viziuni in ceea ce priveste antreprenoriatul, ori lumea artei fotografice, s-a facut trecerea de la vechi la nou, atunci cand vorbim despre pasiunea pentru broderie.

Designeri si stilisti celebri, oameni de afaceri de succes, traineri Atelierele ILBAH au incercat si, feedbackul spune ca au si reusit, pe parcursul celor doua zile de #Creativo, sa inspire, sa motiveze, sa schimbe perceptii, sa ofere o noua viziune si sa aduca un suflu nou fiecarui participant. Si au fost multi. Semn ca oamenii au nevoie de astfel de repere. Au nevoie sa asculte si sa fie ascultati. Sa invete de la oameni croiti special pentru a le cultiva, inainte de toate, increderea in propria persoana si estetica bunului gust.

#Creativo no.5 s-a incheiat, insa Atelierele ILBAH continua sa scrie povestea acestui frumos eveniment. Ne revedem la toamna!

CREATIVO-de-Primavara-14-15-Aprilie-un-eveniment-marca-Atelierele-ILBAH-40