Diana Amar, Andreea Popa si Eugenia Dimancea, absolvente #AteliereleILBAH si castigatoare „Young Designers on Stage”, prin colectiile prezentate in cadrul editiei aniversare Bucharest Fashion Week 2018, au demonstrat, inca o data, ca este de datoria fiecarui om sa-si gaseasca vocatia. Iar ele, cu siguranta, si-au gasit-o.


Se spune ca sensul muncii tale este ceva construit de tine…


Atunci cand acel „ceva”, construit de tine, realizat cu munca, ambitie, daruire si talent este aplaudat la scena deschisa si incadrat la „superlativ” de catre niste profesionisti, poti spune ca ti-ai primit recompensa si sursa motivatiei tale interioare.

Absolventii nostri, Diana Amar, Eugenia Dimancea si Andreea Popa, au demonstrat ca doar prin munca si vointa iti poti atinge scopul mult visat.

 


Munca, perceputa ca un act de creatie


Diana, Andreea si Eugenia au construit caramida cu caramida pentru a atinge succesul. Au avut si au suficienta ambitie si determinare pentru a patrunde cu dreptul in aceasta lume fascinanta si „grea”, totodata. Nu au cautat succesul, doar au lucrat intens la conturarea unui vis. Acela ca, intr-o zi, colectiile lor sa se afle sub lumina reflectoarelor si sa fie apreciate la justa valoare de catre profesionisti in domeniu. Si asa a fost.

Potentialul lor si creatiile spectaculoase au facut senzatie la cel mai important eveniment dedicat industriei fashion din Romania – Bucharest Fashion Week. Cei trei designeri, la unison, considera ca nu au concurat cu nimeni altcineva decat cu ele insele, cele de ieri.

„The shining shadows” ( Andreea Popa), „ X-Ray effect” (Diana Amar), „Romantique” (Eugenia Dimancea), cele trei colectii prezentate pe scena Bucharest Fashion Week de catre fostele absolvente Atelierele IBAH si au fost spectaculoase.

 


Andreea Popa, fost cursant Atelierele ILBAH, castigatoarea titlului „Best Designer” la Bucharest Fashion Awards


Spectaculos, deopotriva, dar si extrem de emotionant a fost momentul in care Andreea Popa a castigat premiul pentru cel mai bun designer in cadrul Bucharest Fashion Awards. „The shining shadows”, colectia care a propulsat-o pe Andreea in lumea designerilor de top, de acum, este inspirata din filmele noir, unde, dupa cum spune chiar ea, “regasim femeia misterioasa, aparte, femeia puternica si sigura pe sine. Mi-am dorit ca aceasta colectie sa inspire forta, siguranta de sine, misterul si frumusetea femeii de azi, asa cum o vad eu”. Aceeasi Andreea sustine ca isi doreste ca toate creatiile ei sa fie din ce in ce mai cunoscute, dar si sa construiasca un brand care sa reprezinte femeile puternice si sigure pe sine.

creatiile-vestimentare-ale-cursantiilor-atelierele-ilbah-pe-podiumul-bucharest-fashion-week-22


Felicitari tuturor si suntem onorati ca ati ales scoala Atelierele ILBAH ca prim pas in drumul catre o cariera atat de frumoasa!