Cursuri in: Bucuresti, Cluj, Ploiesti sau ONLINE

Cursurile Atelierele ILBAH sunt mai aproape de tine!

Bucuresti, Cluj, Ploiesti, sau Online...

Important! In aceasta perioada cursurile sunt organizate in conditii speciale, respectand masurile pentru prevenirea contaminarii cu noul coronavirus SARS-CoV-2 si pentru asigurarea desfasurarii activitatii in conditii de securitate si sanatate! Intra aici.

Creatiile designerilor Atelierele ILBAH s-au remarcat pe scena Bucharest Fashion Week Spring Edition 2015

Concursul “Designer Atelierele ILBAH on stage”, organizat in parteneriat cu Fashion TV, s-a terminat odata cu prezentarea celor 3 colectii de moda ale designerilor castigatori, Alexandru Manescu, Georgiana Petrisor si Luoana Virjoghe, pe scena Bucharest Fashion Week Spring Edition.

Evenimentul de moda a reprezentat pentru noi si designerii castigatori confirmarea unei munci de calitate in domeniul modei, a unei structuri de curs complexe, care le permite participantilor sa vada mai departe de schitele realizate si sa isi transpuna ideile in adevarate creatii de moda.

Concursul, aflat la a doua editie, a avut trei castigatori, care s-au bucurat de sansa de a-si vedea colectiile pe scena celui mai mare eveniment de moda din Romania si care au avut la dispozitie 2 luni pentru a-si realiza colectia formata din cate 5 tinute vestimentare. Si desi a fost pentru unii o prima experienta de acest fel, acest lucru nu le-a stat in cale pentru a da tot ce este mai bun si pentru a prezenta niste tinute chiar mai spectaculoase decat schitele artistice!

Prezentarea dedicata designerilor nostri a debutat cu creatiile Luoanei Virjoghe, care au evidentiat feminitatea, delicatetea si sensibilitatea, prin imbinarea inedita a pielii, cu matase, voal si organza. Combinatia de texturi a redat transparenta, delicatete si a subliniat perfect formele feminine. Au urmat creatiile Georgianei Petrisor, care s-au bazat pe simplitate, eleganta si siguranta pe sine, avand ca element central femeia. Tinutele in nuante tari au evidentiat feminitatea prin croi, au accentuat linia spatelui, a taliei si s-au remarcat printr-o forta vizuala aparte. Ultima prezentare, a lui Alexandru Manescu (Atelier AMAN), a colectiei SAKURA Soul, a bucurat privirile participantilor cu o serie de creatii inspirate din cultura asiatica si de traditia japoneza a florii de cires. Tinutele evoca cele  virtuti ale frumusetii feminine, Pasiunea, Iubirea, Determinarea, Puterea si Eleganta, iar colectia este un mesaj de pace din partea designerului, intr-o societate tot mai agresiva si epuizata.

Le multumim mult pentru implicare celor trei designeri si le uram mult succes pe viitor!

bucharest-fashion-week-spring-2015-atelierele-ilbah-12 bucharest-fashion-week-spring-2015-atelierele-ilbah-05 bucharest-fashion-week-spring-2015-atelierele-ilbah-06 bucharest-fashion-week-spring-2015-atelierele-ilbah-07
bucharest-fashion-week-spring-2015-atelierele-ilbah-09 bucharest-fashion-week-spring-2015-atelierele-ilbah-10 bucharest-fashion-week-spring-2015-atelierele-ilbah-11

Acest articol a fost postat in blog.

Atelierele ILBAH 2019 - Cursuri de Calificare si Formare Profesionala. Toate drepturile rezervate. Protectia se exercita asupra textelor, creatiei artistice, imaginilor si fotografiilor, precum si asupra altor elemente protejate de drepturi de autor.