Concursul “Designer Atelierele ILBAH on stage”, organizat in parteneriat cu Fashion TV, s-a terminat odata cu prezentarea celor 3 colectii de moda ale designerilor castigatori, Alexandru Manescu, Georgiana Petrisor si Luoana Virjoghe, pe scena Bucharest Fashion Week Spring Edition.

Evenimentul de moda a reprezentat pentru noi si designerii castigatori confirmarea unei munci de calitate in domeniul modei, a unei structuri de curs complexe, care le permite participantilor sa vada mai departe de schitele realizate si sa isi transpuna ideile in adevarate creatii de moda.

Concursul, aflat la a doua editie, a avut trei castigatori, care s-au bucurat de sansa de a-si vedea colectiile pe scena celui mai mare eveniment de moda din Romania si care au avut la dispozitie 2 luni pentru a-si realiza colectia formata din cate 5 tinute vestimentare. Si desi a fost pentru unii o prima experienta de acest fel, acest lucru nu le-a stat in cale pentru a da tot ce este mai bun si pentru a prezenta niste tinute chiar mai spectaculoase decat schitele artistice!

Prezentarea dedicata designerilor nostri a debutat cu creatiile Luoanei Virjoghe, care au evidentiat feminitatea, delicatetea si sensibilitatea, prin imbinarea inedita a pielii, cu matase, voal si organza. Combinatia de texturi a redat transparenta, delicatete si a subliniat perfect formele feminine. Au urmat creatiile Georgianei Petrisor, care s-au bazat pe simplitate, eleganta si siguranta pe sine, avand ca element central femeia. Tinutele in nuante tari au evidentiat feminitatea prin croi, au accentuat linia spatelui, a taliei si s-au remarcat printr-o forta vizuala aparte. Ultima prezentare, a lui Alexandru Manescu (Atelier AMAN), a colectiei SAKURA Soul, a bucurat privirile participantilor cu o serie de creatii inspirate din cultura asiatica si de traditia japoneza a florii de cires. Tinutele evoca cele  virtuti ale frumusetii feminine, Pasiunea, Iubirea, Determinarea, Puterea si Eleganta, iar colectia este un mesaj de pace din partea designerului, intr-o societate tot mai agresiva si epuizata.

Le multumim mult pentru implicare celor trei designeri si le uram mult succes pe viitor!

bucharest-fashion-week-spring-2015-atelierele-ilbah-12 bucharest-fashion-week-spring-2015-atelierele-ilbah-05 bucharest-fashion-week-spring-2015-atelierele-ilbah-06 bucharest-fashion-week-spring-2015-atelierele-ilbah-07
bucharest-fashion-week-spring-2015-atelierele-ilbah-09 bucharest-fashion-week-spring-2015-atelierele-ilbah-10 bucharest-fashion-week-spring-2015-atelierele-ilbah-11