La Atelierele ILBAH profesionalismul este baza tuturor actiunilor noastre. Cu fiecare curs in parte, trainerii Atelierele ILBAH reusesc sa indeplineasca asteptarile cursantilor si sa formeze noi specialisti.

Costel Vilcu este hairstylist si trainer de peste 11 ani, iar de 4 ani este trainer Atelierele ILBAH. A investit permanent in cariera sa si a reusit sa ajunga la cele mai importante academii si seminariii din Romania. Este partener Keune, iar anul acesta va participa la Gala keune – 100 ani de Keune la nivel Mondial.

Keune pregateste zile de sarbatoare cu petreceri tematice, invitati surpriza si show-uri incendiare, oportunitatea de a te connecta cu specialisti din domeniu. Costel face parte din echipa si prin implicarea sa, reuseste sa dea un exemplu cursantilor si sa-i indemne sa participle la Gala, sa nu rateze sansa de a invata si de la alti specialisti. Pentru implicare si devotamentul sau il felicitam si ii uram mult succes!

Cursul de Coafor Atelierele ILBAH

Cursul iti ofera informatii utile specializarii tale in domeniu. Prin pregatire teoretica si practica, fiecare etapa este explicata amanuntit, iar tu reusesti astfel sa devii initiat si pregatit pe mai departe.

Coafuri, tunsori, vopsit, consultanta intr-un domeniu al artei sunt doar cateva aspecte pe care le vei bifa in cadrul cursului. Este un domeniu dificil, care presupune foarte multa atentie, cunoastrerea regulilor de proportionalitate si culoare si indeplinirea caracteristicilor in vedere implinirii unei cariere de succes in domeniu.

Alege sa urmezi Cursul de Coafor Atelierele ILBAH daca doresti sa-ti dezvolti abilitatile, sa devii si tu hairstylist profesionist!