In perioada 23 – 25 iunie, Atelierele ILBAH a fost prezent la Cosmobeauty 2023.

Au fost 3 zile pline de culoare, sclipici si codite colorate, in care influencerii s-au bucurat de un look inedit de festival, marca Atelierele ILBAH. Cursantii nostri de la Make-Up si Coafor au realizat sub indrumarea trainerilor nostri diferite impletituri si look-uri de festival, cat mai colorate.

Influencerii care ne-au vizitat standul de BEAUTY au fost aranjati pentru festival de catre cursantii de la 𝑪𝒐𝒂𝒇𝒐𝒓 si 𝑴𝒂𝒌𝒆-𝒖𝒑, iar la standul de WORKSHOP au avut loc sesiuni de Automachiaj, Impletituri si Unghii False.

cosmobeauty 2023 (3)

cosmobeauty 2023 (4)

cosmobeauty 2023 (9)

Un numar impresionant de persoane au participat la workshopurile noastre gratuite

Timp de trei zile, Atelierele ILBAH a organizat workshopuri de automachiaj, impletituri si unghii false, de care s-au bucurat un numar impresionant de participanti.

Primele workshop-uri au avut loc vineri si au fost realizate de catre Dana Stancu, trainerul nostru de la cursul de Automachiaj. Participantii au invatat cum sa realizeze un machiaj de zi, simplu si de efect, un look care se potriveste oricui, in orice situatie.

cosmobeauty 2023 (5)

cosmobeauty 2023 (6)

Cea de-a doua zi a fost destinata workshopurilor de impletituri, unde Costel Vilcu, trainerul nostru la cursul de Coafor, i-a invatat pe participanti cum sa realizeze diverse tipuri de codite impletite, perfecte pentru festivalele de vara.

In ultima zi, Dana Cimpoi, trainer la cursul de Unghii False, a realizat workshopuri de unghii false, la care participantii au invatat primii pasi in aplicarea unghiilor cu gel, si cum sa creeze o unghie de accent.

cosmobeauty 2023 (12)

cosmobeauty 2023 (12)

cosmobeauty 2023 (15)

cosmobeauty 2023 (18)

Multumim tuturor celor care au participat la workshopurile noastre gratuite si au avut posibilitatea de a descoperi o parte din notiunile pe care le vor invata la cursurile noastre la care ii asteptam cu mare drag!

Primul eveniment cu influcenceri organizat de Atelierele ILBAH

Pentru prima data, Atelierele ILBAH a machiat si coafat peste 50 de influenceri, asigurandu-le un look de festival. A fost primul eveniment organizat de noi care a reunit creatori de continut din zona de beauty, fashion si lifestyle. Standul de BEAUTY de anul acesta de la COSMOBEAUTY a fost foarte popular. Pietricelele, scipliciul, coditele colrate si vata de zahar au fost doar cateva dintre elementele care au facut din acest eveniment un adevarat succes.

cosmobeauty 2023 (10)

cosmobeauty 2023 (11)

cosmobeauty 2023 (17)

Photocornerul si vata de zahar nu au lipsit nici de aceasta data!

Oamenii care ne-au vizitat au avut posibilitatea de a se inscrie la o tombola. Astfel au fost invitati sa faca o fotografie la photocornerul nostru, decorat de catre cursantii de la cursul de Decorator Floral. In semn de multumire, participantii la concurs au primit gratuit o vata de zahar din partea noastra, iar in fiecare zi am oferit, prin tragere la sorti, cate un voucher de 1000 de Lei, pe care castigatorii ii vor folosi la inscrierea la cursurile Atelierele ILBAH.

cosmobeauty 2023 (16)

Atelierele ILBAH a obtinut 4 premii in 3 zile

In cadrul COSMOBEAUTY AWARDS 2023, Atelierele ILBAH a primit premiul pentru CEL MAI BUN CENTRU DE CALIFICARE SI FORMARE PROFESIONALA din ROMANIA.

cosmobeauty 2023 (1)

Tot la COSMOBEAUTY AWARDS 2023, am primit un o noua distinctie pentru activitatea noastra din cadrul Eduform, primind premiul pentru CEA MAI ACTIVA SI PERFORMANTA ORGANIZATIE DIN INDUSTRIA BEAUTY DIN ROMANIA

Mai mult, in cadrul PROFESSIONAL BEAUTY INFLUENCER (PBI AWARDS 2023), Atelierele ILBAH a primit un premiu la categoria PROGRAM DE EDUCATIE PROFESIONALA, titlu acordat in semn de apreciere si admiratie din partea P.A.D.I.R (Patronatul Antreprenorilor din Industria Infrumusetarii din Romania) si din partea COSMOBEAUTY pentru excelenta in educatie si contributia la performanta si evolutia industriei beauty.

In cea de-a treia zi de COSMOBEAUTY, P.A.D.I.R (Patronatul Antreprenorilor din Industria Infrumusetarii din Romania) ne-a acordat un premiu in cadrul BEAUTY MASTER OF CEREMONY, editia numarul 2023.

Prietenii Atelierele ILBAH, nelipsiti de la evenimentele noastre

Mulțumim trainerilor nostri Dana Stancu MakeUp Artist, Andreea Ianculescu MakeUp Artist, Alina Serbu MakeUp Artist, Costel Vilcu Hairstylist, Cristina Rosca Hairstylist, Dana Cimpoi si Razvan Radu pentru intreaga implicare in cadrul evenimentului.

Printre cursantii de la MAKE UP si HAIRSTYLE care au fost alaturi de noi in cadrul evenimentului s-au numarat: Anca Harabagiu, Silvia Morar, Șochina Maria, Andreea Iordan, Georgiana Vasilache, Geambazu Catalina, Cătălin Enescu, Marilena GRUNSTAIN, Mihaela Anghel, Alexandra Dude, Ciontu Camelia Ioana, Ochesel Liliana, Ionașcu Nicoleta Elena, Pavel Cristina Georgiana, Radu Ana Maria, Cristea Mariana, Mihailă Vlăduț Daniel, Curelea Ruxandra Gabriela, Andra Pîrvan, Drumcea Ioana, Alex Stefan Istrate, Tudor Daria, Emilia Evtei, Balosu Cristina Mariana, Tudor Aurelia Mihaela, Ban Elena Marinela, Negoescu Dan Mihai, Iosif Simona Mihaela, Murtaza Teia, Mihalache Alexandra, Roxana Mihaela Chiscop si Calin Lara Mihaela. Va multumim tare mult!

De asemenea, le mulțumim prietenilor nostri de la Beauty One, Paese Romania si LilaRossa Romania, care ne-au pus la dispozitie toate produsele atat pentru Workshop-uri, cat si pentru realizarea look-urilor de festival. Multumim si Dinasty Models Academy, a caror modele ne-au ajutat sa punem in valoare creatiile cursantilor nostri!

Fotografiile au fost realizate de Blitzka Studio, dar si de catre cursantii de la Fotografie: Baltag Mihaela, Oreviceanu Florin, Ivan Gabriela, Florin Tanase, Constantin Gabriela Eliza, Soare Gina Florentina, Dumitrescu Daria, Ana-Maria Neascu, Sochina Maria, Chiriac Robert Marius, Catalina Geambazu (Mura), Simona Sprinceana, Cirstea Bogdana, Angela Costache (Angi).

Suntem onorati pentru recunoasterea de care am avut parte zilele acestea si ne bucuram ca un numar atat de mare de persoane a apreciat activitatea noastra.

Va asteptam cu mare drag la Atelierele ILBAH, si ne revedem anul viitor la Cosmobeauty!