Corina Craciunoiu, tanarul designer absolvent al cursurilor Atelierele ILBAH, si-a prezentat colectia la prima editie a Kids Fashion Week Romania alaturi de Catalin Botezatu si Rita Muresan.

Corina a reusit aceasta performanta datorita unei colectii de exceptie care a impresionat printr-un design curajos ce avea sa transforme micile modele in adevarate printese pe scena.

La numai 27 de ani, Corina a facut primul pas sub lumina reflectoarelor intr-un mod inedit, reusind sa se ridice la nivelul celor mai cunoscute nume din domeniu. Nu oricine se poate mandrii cu faptul ca si-a prezentat colectia alaturi de Catalin Botezatu, Rita Muresan, Clara Rotescu sau Maria Simion. Colectiile prezentate pe scena au fost:  Fairy Light  (7 rochii) si Fusion (8 rochii).

Corina Craciunoiu are si un brand propriu sub care, acum, creeaza haine pentru copii: Couture Bebe – Made with love

„Pasiunea pentru minunata lume a modei a aparut in anul 2013 odata cu venirea pe lume a fetitei mele Maya. Ceea ce initial era o joaca, a devenit in scurt timp un job full time. Cu fiecare rochita pe care o realizam pentru Maya, interesul pentru texturi, culori si tehnici de lucru devenea din ce in ce mai mare.

14

In prezent, detin un magazin online de haine pentru copii, care promoveaza designul modern si materialele de calitate. Scopul nostru este de a crea haine confortabile si pline de personalitate pentru cei mai mici clienti.  Mesajul Couture Bebe este unul simplu si cat se poate de sincer: Made with love. Cred cu tarie ca lucrurile facute cu pasiune sunt inca apreciate de publicul roman.” ne spune Corina Craciunoiu.

 

Prima editie a Kids Fashion Week a fost inedita si prin faptul ca evenimentul a gazduit lansarea oficiala a colectiei de haine pentru copii semnata de Catalin Botezatu sub brandul Catalin Botezatu Kids. Pentru el au defilat copii ai unor persoane din viata publica: fiica lui Irinel Columbeanu, a Paulei Chirila, Antoni – fetita Giuliei Anghelescu Huidu, a lui Dan Cruceru, a doctorului  Felix Popescu, a doctorului Cosmin Dima, si el candva manechin pentru Botezatu.  Pentru Catalin Botezatu si invitatii lui, Adore Cakes a creat o colectie speciala de dulciuri, in forma de rochite, de diferite modele si culori, un candy bar spectaculos care i-a bucurat pe cei mici.

 

Seara a reprezentat o adevarata premiera pentru moda din Romania! Noi ii uram succes in continuare Corinei Craciunoiu si o felicitam pentru prezentarea de exceptie. Suntem convinsi ca hainele realizate de ea vor reusi sa cucereasca si podiumurile internationale.

Cu drag,

Atelierele ILBAH