Cursuri in: Bucuresti, Cluj, Ploiesti sau ONLINE

Cursurile Atelierele ILBAH sunt mai aproape de tine!

Bucuresti, Cluj, Ploiesti, sau Online...

Important! In aceasta perioada cursurile sunt organizate in conditii speciale, respectand masurile pentru prevenirea contaminarii cu noul coronavirus SARS-CoV-2 si pentru asigurarea desfasurarii activitatii in conditii de securitate si sanatate! Intra aici.

Conferinta Internationala de Design – EDRA

Cu ocazia zilei de Martisor – Atelierele ILBAH – Centru de calificare si formare profesionala organizeaza special pentru grupele in desfasurare ale cursului de Design Interior – Conferinta Internationala dedicata brand-ului EDRA. Conferinta va avea loc in cadrul showroom-ului Class Living . Pentru acest eveniment trebuie sa ii multumim in mod special Doamnei Camelia Sucu pentru amabilitatea de a ne gazdui si nu in ultimul rand Arh. Mirunei Ardelean – trainer-ului cursului de Design Interior! Inscrie-te si tu la urmatoarele cursuri de Design Interior si vei avea ocazia de a participa la minunate conferinte si workshop-uri dedicate acestei frumoase meserii in showroom-uri de poveste! — withMiruna ArdeleanAtelierele Ilbah and Andreea Bahneanat Class Living.

 

Acest articol a fost postat in blog.

Atelierele ILBAH 2019 - Cursuri de Calificare si Formare Profesionala. Toate drepturile rezervate. Protectia se exercita asupra textelor, creatiei artistice, imaginilor si fotografiilor, precum si asupra altor elemente protejate de drepturi de autor.