Cursuri in: Bucuresti, Cluj, Ploiesti sau ONLINE

Cursurile Atelierele ILBAH sunt mai aproape de tine!

Bucuresti, Cluj, Ploiesti, sau Online...

Important! In aceasta perioada cursurile sunt organizate in conditii speciale, respectand masurile pentru prevenirea contaminarii cu noul coronavirus SARS-CoV-2 si pentru asigurarea desfasurarii activitatii in conditii de securitate si sanatate! Intra aici.

Conferinta despre trend-ul Hygge ajunge si la Cluj-Napoca

Sambata, 27 Iulie, ora 11:30 Conferinta de Design Interior: “HYGGE sau Arta de a trai fericit” by arh. Miruna Ardelean si Atelierele ILBAH ajunge si la Cluj-Napoca!


Afla totul despre noul trend in Designul de Interior, HYGGE! Descopera o altfel de perspectiva in amenajarea unui interior!

HYGGE este in primul rand despre arta de a trai frumos, obiectele ramanand pe planul secund. Invata de la arh. Miruna ARDELEAN cum sa realizezi amenajari unice prin creionarea sentimentului de armonie cu noi insine.

Avem obligatia, fata de noi, sa traim intr-un mediu sanatos.

conferinta-despre-trend-ul-hygge-ajunge-si-la-cluj-napoca-1


“E nevoie de atentie la detalii, fiindca aceste detalii cresc calitatea vietii. Gasind elementele care sa ne induca tot ceea ce inseamna stare de bine, vom identifica si echilibrul emotional si starea de confort care sa ne asigure o viata linistita, frumoasa si armonioasa.” – arh. Miruna ARDELEAN, trainer Atelierele ILBAH


Mai multe detalii despre cursul nostru de Design Interior, aici: https://www.ateliereleilbah.ro/cursuri/curs-design-interior/

Acest articol a fost postat in blog.

Atelierele ILBAH 2020 - Cursuri de Calificare si Formare Profesionala. Toate drepturile rezervate. Protectia se exercita asupra textelor, creatiei artistice, imaginilor si fotografiilor, precum si asupra altor elemente protejate de drepturi de autor.