Atelierele ILBAH si arh. Miruna Ardelean te invita la
HYGGE sau Arta de a trai fericit | Confortul locuirii prin Design si Functionalitate


Duminica, 11 Martie 2018, ora 12:00,  Conferinta in cadrul Ambient Expo, pavilion B3, Sala Titulescu (Romexpo).
Acces pe baza inscrierii prealabile. Locuri limitate! Conferinta este GRATUITA, dar accesul in cadrul Ambient Expo presupune achitarea unei taxe la intrare de 10 lei.


Descopera totul despre HYGGE, noul trend in Designul de Interior sau o altfel de abordare in conturarea interiorului propriului camin. HYGGE este in primul rand despre ambianta si traire, mai putin despre obiecte. Invata sa realizezi amenajari in care sa se citeasca sentimentul de apartenenta si armonie cu noi insine. Suntem datori, fata de noi, sa traim intr-un camin sanatos!


Arh. Miruna Ardelean te invita la cea mai noua Conferinta de Design Interior


Unul dintre cei mai apreciati arhitecti, trainerul Cursului de Design Interior din cadrul scolii Atelierele ILBAH, arh. Miruna Ardelean vine cu o noua abordare legata de felul in care ne putem amenaja interiorul propriului camin. La conferinta pot participa atat amatori si pasionati de design, cat si specialisti in domeniu!

Cati dintre noi se gandesc la starea de bine pe care trebuie sa ne-o confere interiorul casei noastre? Cati punem accent pe detalii care, da, chiar fac diferenta intre un psihic sanatos si o minte armonioasa si o stare sufleteasca grea si apasatoare. Totul este dat de elementele de care alegem sa ne inconjuram. Danezii au introdus un concept de lifestyle, hygge, despre care nu multi sunt stiu la ce face referire. Ei bine, hygge promoveaza sentimentul de a fi comod si multumit cu spatiul/mediul in care alegi sa traiesti. Termenul nu are o traducere exacta, insa, sugereaza sentimentul de confortabil si cozy.

Banner-Conferinta-Design-Interior-Atelierele-ilbah-higge-ambient-expo-romexpo

“Hygge poate fi atmosfera relaxanta a lumanarilor parfumate, hygge poate fi caldura unui semineu in zilele friguroase de iarna, o baie cu multa spuma si arome delicioase, hygge poate fi lumina naturala care inunda o incapere si care ne relaxeaza, subconstient, la nivel mental, hygge este tot ce ne asigura un mood bun intr-o casa. Totul trebuie sa ne asigure acea stare de confort pe care ne-o dorim si de care avem, zilnic, atata nevoie. Cea care pleaca de la nivel mental si se reflecta, da, inclusiv aspura starii de sanatate fizica.” spune arh. Miruna Ardelean.


Secretul unei vieti fericite si in armonie cu tot ce ne inconjoara


Hygge este secretul danezilor fericiti, iar Miruna te va invata cum sa aduci acest concept si la tine acasa. Fara eforturi, costuri  suplimentare, ori renovari…  Starea de hygge este una care emana simplitate, accesibilitate, natural si firesc… Este ceva diametral opus opulentei si tot ce deriva din ea…  Doar cu imaginatie, creativitate, cultivarea propriei personalitati, putem transforma locuinta in care traim intr-un spatiu al relaxarii absolute si putem  implementa la noi acasa reteta daneza a fericirii interioare, care se reflecta intotdeauna la exterior. Fiindca, da, spune aceeasi Miruna Ardelean, „trebuie sa existe o comuniune intre noi si spatiile in care traim, e nevoie sa ne regasim in aceste spatii, sa ne reprezinte si sa ne induca, la nivel psihic, confortul sufletesc si starea de pace interioara”. Cu alte cuvinte, adauga Miruna, ”spune-mi ce casa ai, ca sa iti spun cine esti!”

Ea are si un mesaj pentru toti aceia care pun accent pe regasirea sufleteasca si identificarea binelui propriu, prin cautarea elementelor care sa contureze acest bine: “E nevoie de atentie la detalii, fiindca aceste detalii cresc calitatea vietii. Gasind elementele care sa ne induca tot ceea ce inseamna stare de bine, vom identifica si echilibrul emotional si starea de confort care sa ne asigure o viata linistita, frumoasa si armonioasa.”


Vreau sa particip! Cum ma inscriu?


CLICK pe butonul „Inscrie-te aici”Vei ajunge pe pagina evenimentului, de unde poti afla mai multe detalii si te poti inregistra (Inscrierile la „HYGGE sau Arta de a trai fericit | Confortul locuirii prin Design si Functionalitate” se realizeaza prin platforma internationala de evenimente Eventbrite.com). Dupa inregistrare, vei primi pe e-mail BILETUL DE ACCES la eveniment, impreuna cu detaliile conferintei. Locurile sunt limitate! Biletul primit trebuie sa il prezinti la accesul in sala in format electronic (pe telefon) sau printat. Alte informații? La pr@ateliereleilbah.ro sau +40729397806.

inscrie-te-aici

Conferinta-Design-Interior-Atelierele-ILBAH-HYGGE-Miruna-Ardelean-11-martie-2018