Cursuri in: Bucuresti, Cluj, Ploiesti sau ONLINE

Cursurile Atelierele ILBAH sunt mai aproape de tine!

Bucuresti, Cluj, Ploiesti, sau Online...

Important! In aceasta perioada cursurile sunt organizate in conditii speciale, respectand masurile pentru prevenirea contaminarii cu noul coronavirus SARS-CoV-2 si pentru asigurarea desfasurarii activitatii in conditii de securitate si sanatate! Intra aici.

Concursul National de Aranjamente Florale, editia a V-a, mai 2014

Saptamana trecuta a avut loc Concursul National de Aranjamente Florale, editia a V-a. Prin intermediul cursantilor nostri, Atelierele ILBAH au fost prezente in cadrul celui mai important concurs de aranjamente florale din Romania.

Peste 50 de specialisti romani in domeniul floristic au participat la aceasta competitie de aranjamente florale ce pune accent pe creativitate şi inovaţie. Evenimentul s-a desfasurat in prezenţa Excelentei Sale, domnul Matthijs van Bonzel, Ambasadorul Regatului Tarilor de Jos la Bucuresti, reprezentanti ai corpului diplomatic si specialisti din domeniu.

Multumim in primul rand cursantilor Atelierele ILBAH care au participat la Concursul National de Aranjamente Florale,alaturi de specialisti experimentati in domeniu, incercand sa se ridice la nivelul acestora.

Suntem mandri ca ati fost cursantii nostri!

Va promitem cat mai multe astfel de evenimente, acestea fiind doar unul din beneficiile participarii la cursurile Atelierele ILBAH.

Mai multe poze de la eveniment puteti vedea pe pagina oficiala de Facebook Atelierele ILBAH – Centru de calificare si formare profesionala.
Cu drag, Atelierele ILBAH

 

 

 

Acest articol a fost postat in blog.

Atelierele ILBAH 2020 - Cursuri de Calificare si Formare Profesionala. Toate drepturile rezervate. Protectia se exercita asupra textelor, creatiei artistice, imaginilor si fotografiilor, precum si asupra altor elemente protejate de drepturi de autor.