Concurs | Pretty Girl’s Young Designers by Atelierele ILBAH |

Ai facut cursul de Design Vestimentar la noi? Atelierele ILBAH impreuna cu www.pretty-girl.ro iti creaza prima colectie vestimentara, care va fi vanduta in toata reteaua de magazine colaboratoare Pretty Girl din tara!!!

Daca ai fost cursant al scolii noastre atunci acest articol este pentru tine!

Am dat START inscrierilor la concursul Pretty Girls’s Young Designers, organizat de catre Atelierele ILBAH in colaborare cu brandul Pretty-Girl.ro, concurs ce se desfasoara in perioada 24/05/2014 – 16/06/2014.

Marele castigator va beneficia de o sansa unica de a-si lansa o colectie vestimentara completa cu sprijinul Pretty-Girl.ro, colectie ce va fi conceputa integral de catre el. Mai mult decat atat, colectia va purta chiar semnatura sa! Brandul Pretty-Girl.ro se bucura de notorietate pe piata din Romania, avand numerosi clienti in intreaga tara, acest lucru reprezentand o foarte buna rampa de lansare pentru designerii aflati la inceput de drum.

Locul 2 va avea posibilitatea de fi angajat permanent in cadrul companiei Pretty-Girl.ro, iar locul 3 isi va putea alege oricare 3 articole vestimentare marca Pretty-Girl.ro.

Sunt invitate la inscriere toate persoanele care au absolvit cursul de Design Vestimentar in cadrul Atelierele ILBAH sau care urmeaza in prezent acest curs.

Concursul consta in realizarea unui concept pentru o colectie vestimentara a brandului Pretty-Girl.ro cu tema Toamna Urbana – Smart-Casual alcatuita din 4 tinute, fiecare tinuta cuprinzand 3 piese vestimentare.

Prin faptul ca ati ales Atelierele ILBAH, aveti posibilitatea de a va dezvolta personal si profesional, atat in cadrul cursurilor, cat si dupa terminarea lor. Concursul va ofera sansa de a lucra intr-o echipa de profesionisti si de a va tranforma visul si pasiunea in realitate, miza fiind una foarte mare.

Inscrierile incep in data de 13/05/2014, iar data limita este 23/05/2014. Calendarul complet al desfasurarii concursului precum si Termenii si Conditiile le veti gasi din acest moment in adresele de mail. Daca din diferite motive nu ati primit Regulamentul concursului pe mail, nu ezitati sa ne contactati la adresa: office@ateliereleilbah.ro .

Inscrierea la acest concurs se face in locatiile Atelierele ILBAH din Bucuresti si Ploiesti, prin completarea formularului de inscriere si achitarea unei taxe de participare de 100 lei. Formularul de inscriere se poate trimite completat si pe mail (office@ateliereleilbah.ro). Taxa de inscriere trebuie achitata la unul din sediile Atelierele ILBAH din Bucuresti sau Ploiesti.

Pretty-Girl.ro s-a nascut din dorinta de a face diferenta in moda strazii si de a sparge monotonia tendintelor. Inca de la inceput, in anul 2008, a cunoscut o ascensiune rapida, piesele vestimentare fiind foarte apreciate pe piata autohtona. Hainele produse de Pretty-Girl.ro se adreseaza femeilor pentru care spiritul tanar primeaza in fata varstei. Compania are capital integral romanesc, iar personalul este de asemenea romanesc. Pretty-Girl.ro face parte din categoria “pionierilor” care se mandresc cu motto-ul “Made in Romania”, mai exact in atelierul din Piata Victoriei. Produsele si serviciile oferite de Pretty-Girl.ro sunt comparabile, din punct de vedere calitativ, cu cele ale firmelor competitive in domeniu, fapt pentru care acestea se bucura de aprecierea generala a clientilor. Pentru mentinerea si ridicarea acestui nivel calitativ, societatea face eforturi permanente in ceea ce priveste achizitionarea si operationalizarea unor tehnologii de ultima generatie cat si pentru pregatirea corespunzatoare a personalului.

Produsele Pretty-Girl.ro sunt distribuite prin reteaua de clienti din intreaga tara!
Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati la numarul de telefon 0729 373 342 sau pe mail: office@ateliereleilbah.ro

Atelierele ILBAH si Pretty-Girl.ro sustin tinerele talente! Ne vedem la concurs! Multa bafta!

Poti descarca formularul de inscriere, sa il completezi si sa il trimiti inapoi pe mail. (click dreapta->save as)Young Designers_FORMULAR