Atelierele ILBAH te provoaca sa iesi din tipare si sa ne uimesti prin originalitate si creativitate! Nu oricum insa, ci printr-un machiaj presarat cu iz de poveste, inspirat din personajele de film, desene animate sau basm!

Cred ca ai ghicit, pregatim un nou concurs care are ca scop promovarea celor mai inspirati make-up artisti! Asadar, fie ca machiajul este o pasiune a ta, profesezi in domeniu, sau doar iti place sa te joci cu nuantele, te invitam sa participi la concursul Make-up Fantasy!

Te invitam astfel sa petreci ziua de 3 august alaturi de noi, unde vei combina tehnicile pe care le stapanesti cu un strop de creativitate, restul fiind de domeniul artei!

Ce trebuie sa faci?
Sa ne scrii un mail la adresa ateliereleilbah@gmail.com, cu subiectul “concurs Make-up fantasy”, prin care sa iti exprimi dorinta de a participa la eveniment. De restul ne ocupam noi! Asteptam inscrierile pana la data de 29 iulie 2014.

Ce vei avea de castigat din asta?
Mai presus de aspectele materiale, iti oferim sansa de a te face evidentiat in domeniul machiajului profesional si de a face un pas important inspre professionalism.

Partenerul oficial al evenimentului, INGLOT, se va ocupa de inmanarea premiilor pentru primele 3 cele mai reusite si spectaculoase machiaje!

Experienta acumulata va fi de nepretuit, caci martorii evenimentului vor fi experti ai domeniului, asa ca nu ar trebui sa ratezi o astfel de sansa!

Ce mai astepti?

Alege sa te implici, pentru ca ideile tale sa prinda contur in realitate! Indrazneste sa fii tu ILBAH Best Make-up Artist!

 

* Concursul este organizat special pentru absolventii si participantii la cursurile de make-up ale Atelierele ILBAH.