Cursuri in: Bucuresti, Cluj, Ploiesti sau ONLINE

Cursurile Atelierele ILBAH sunt mai aproape de tine!

Bucuresti, Cluj, Ploiesti, sau Online...

Important! In aceasta perioada cursurile sunt organizate in conditii speciale, respectand masurile pentru prevenirea contaminarii cu noul coronavirus SARS-CoV-2 si pentru asigurarea desfasurarii activitatii in conditii de securitate si sanatate! Intra aici.

Concurs ILBAH Best Haistylist 2015 – Tematica “Natura”

Inceputul de primavara l-am sarbatorit alaturi de cursantii de la Coafor Stilist, care si-au aratat talentul in cadrul competitiei ILBAH Best Hairstylist, care a avut ca tematica “natura”.
15 cursanti s-au implicat in concurs, iar juriul format din Nicoleta Oprea (Hairstylist si Trainer), Denisa Kelaru (Hairstylist si Trainer) si Simona Gligor (Make-up artist) a decis ca cele mai bune rezultate sa fie premiate, dupa cum urmeaza:
– Premiul I Stefan Marian Stroe
– Premiul II Andreea Vintila
– Premiul III Elena Alina Martin
– Mentiune Florian Burcezan
– Mentiune Cristina Ionela Bors
– Premiul de popularitate Andreea Vintila
Le multumim tuturor pentru efortul si munca depuse in cadrul concursului si ne dorim ca aceasta experienta sa reprezinte doar un prim pas catre o cariera de succes in domeniu.
Multumim si trainerilor acestor cursanti, Danilo Lusito si Alexandru Barbulescu!

Mai multe poze puteti viziona pe Facebook!

Acest articol a fost postat in blog.

Atelierele ILBAH 2019 - Cursuri de Calificare si Formare Profesionala. Toate drepturile rezervate. Protectia se exercita asupra textelor, creatiei artistice, imaginilor si fotografiilor, precum si asupra altor elemente protejate de drepturi de autor.