Urmeaza-ti pasiunea si invata ce inseamna un machiaj profesional, pregatirea tenului pentru machiaj si cum se realizeaza mai multe tipuri de machiaj pentru diferite ocazii. FashionandBeauty.ro si Atelierele ILBAH te provoaca la concursul unde poti castiga un curs de machiaj profesional!

Diferitele tipuri de machiaj pun in valoare trasaturile fetei, accentuand frumusetea naturala. Folosirea si punerea lor in aplicare este o arta si tine cont de foarte multi factori cum ar fi: trasaturile fizionomice ale fetei, culoare ochilor si a parului, sensibilitate tenului, paleta cromatica in functie de momentul zilei si eveniment, experienta, produse si brandul folosit.

Meseria de machior are aplicabilitate in foarte multe domenii cum ar fi: fashion, fotografie, publicitate, film, etc. Oricine are aptitudini artistice si poate invata tainele machiajului profesionist prin exercitiu si aprofundare continua. Odata insusita arta machiajului, creativitatea nu mai are margini, urmand dezvoltarea stilului propriu! – See more at: //fashionandbeauty.ro/fb-concurs/castiga-un-curs-de-machiaj-profesional-la-atelierele-ilbah#sthash.f4EeSiSB.dpuf

Durata:

Participa la
concurs intre 4 – 14 februarie si castiga un curs de machiaj profesional la Atelierele ILBAH!

Detalii premiu:
Un curs de machiaj profesional, Modulul 1 incepatori, organizat de Atelierele ILBAH in BUCURESTI.
Cursul de machiaj Modulul 1 va dura 6 saptamani si va incepe dupa 15 februarie 2014.

Ce trebuie sa faci:
1. Da LIKE/ IMI PLACE paginilor de Facebook Atelierele ILBAH si FashionandBeauty.ro.

2. Da SHARE/ DISTRIBUIE paginii de concurs

3. Raspunde la intrebarea din concurs!

Raspunsurile vor fi jurizate, iar pe 14 februarie la orele 12.00 va fi anuntat castigatorul concursului pe pagina de Facebook FashionandBeauty.ro.

INTREBARE CONCURS
Ce tip de machiaj te atrage si cine sunt trainerii cursului de Machiaj Profesional organizat de Atelierele ILBAH Bucuresti?
Indiciu

– See more at: //fashionandbeauty.ro/fb-concurs/castiga-un-curs-de-machiaj-profesional-la-atelierele-ilbah#sthash.f4EeSiSB.dpuf

1662627_541017062672293_1025700612_n