Angelli si designer-ul vestimentar Mirela Diaconu (trainer Atelierele ILBAH)  lanseaza provocarea sarbatorilor in care le promit iubitorilor de moda si nu numai, o excursie la Milano Fashion Week. Angelli iti va pune la dispozitie 1000 de euro, bani de buzunar, iar Mirela Diaconu te va insoti in capitala modei in rol de designer personal. Vizita la atelierul unui designer Italian, plimbari prin capitala modei, un spectacol extraordinar La Scala, prezentari de moda de neuitat sunt doar cateva din destinatiile rezervate excursiei. In plus, la inscriere primesti un premiu garantat si personalizat dar si alte premii (seturi“Aventura Continua”, genti chic de voiaj).

“Mi-am dorit sa fac parte din aceasta campanie initiata de Angelli, deoarece mi se pare important sa construiesti proiecte prin care oricine sa descopere frumusetea unor sarbatori celebrate cu stil, cu bucurie in fiecare detaliu. Nu exista un singur premiu, si nu seamana niciunul cu celalalt. “ a spus Mirela Diaconu.

Fie ca preferi un pahar de spumant, lichior sau vermut, mecanismul de participare este la fel de simplu. Cumpara orice sticla de Angelli si trimite numarul bonului fiscal prin SMS* la 1718 sau pe www.aventuracontinua.ro

Fixeaza-ti garderoba la ora exacta a trendurilor internationale pentru ca iarna asta Angelli si Mirela Diaconu celebreaza viata cu stil!

Regulamentul oficial al concursului:

Campania promotionala „Angelli te trimite la Milano” se va desfasura in perioada 21 octombrie 2013 – 20 ianuarie 2014.

La aceasta promotie participa oricare din produsele Angelli, indiferent daca au sau nu o eticheta promotionala aplicata pe ambalaj.

Mecanismul concursului:

Inscrierea in promotie se poate realiza in doua modalitati:
Participare prin intermediul mesajelor trimise prin SMS:
se trimite un SMS la numarul 1718 cu numarul bonului fiscal sau numarul facturii fiscale care atesta ca au achizitionat minim 1 produs de la Angelli participant la promotie.
Participarea prin intermediul internet-ului:
se acceseaza pagina web aventuracontinua.ro, se introduce nume, prenume, adresa, CI, numar de lefon mobil valid, numarul bonului fiscal sau numarul facturii fiscale, data nasterii, e-mail, codul de securitate in campurile indicate pe pagina web

Premiile oferite:
10.000 premii, fiecare constand intr-o schita personalizata de stil realizata de designerul Mirela Diaconu
91 premii, fiecare constand intr-un pachet „Aventura continua” ( 1 sticla de vin spumat Angelli 0,75 l, 2 pahare si o frapiera)
13 premii, fiecare constand intr-un „Accesoriu fashion” (geanta chic de voiaj)
2 premii, constand fiecare intr-o „Tinuta de Revelion” (tinura vestimentara realizata la comanda, semnata de designerul Mirela Diaconu)
1 premiu, constand intr-o excursie la Milano, pentru 2 persoane, avand ca ghid de stil pe designerul Mirela Diaconu, cu bani de buzunar, 4500 ron

 

Participa si tu!