Cursuri in: Bucuresti, Cluj, Ploiesti sau ONLINE

Cursurile Atelierele ILBAH sunt mai aproape de tine!

Bucuresti, Cluj, Ploiesti, sau Online...

Important! In aceasta perioada cursurile sunt organizate in conditii speciale, respectand masurile pentru prevenirea contaminarii cu noul coronavirus SARS-CoV-2 si pentru asigurarea desfasurarii activitatii in conditii de securitate si sanatate! Intra aici.

Competitie TOP HAIR / The Great Gatsby

Competitie TOP HAIR / The Great Gatsby de la Cosmobeauty 2014 a avut loc Sambata, 29 Martie.  La acest concurs au participat cursantii Atelierele ILBAH de la cursurile de Coafor Stilist. A fost o experienta extraordinara pentru ei deoarece, atentie, au participat alaturi de profesionisti in domeniu, castigatori a numeroase premii.

Eleganta, frumusete, arta – concursul a avut de toate. Marin Alexandra, una din cursantele Atelierele ILBAH a reusit chiar sa castige premiul special la sectiunea: Coafat. Aceasta este o mare realizare, competitia fiind una puternica.

Dorim sa o felicitam in mod special si sa ii uram mult succes in tot ceea ce va face in continuare!

Mai multe poze puteti vedea pe pagina de Facebook Atelierele ILBAH.

 

 

Acest articol a fost postat in blog.

Atelierele ILBAH 2019 - Cursuri de Calificare si Formare Profesionala. Toate drepturile rezervate. Protectia se exercita asupra textelor, creatiei artistice, imaginilor si fotografiilor, precum si asupra altor elemente protejate de drepturi de autor.