Pe data de 2 Iunie 2022 a avut loc lansarea BerryAlloc în România, furnizor de parchete laminate si vinile premium. Evenimentul a avut loc la Palatul Mogosoaia, fiind organizat de Igloo in parteneriat cu BerryAlloc.

A fost un eveniment la care au participat arhitecti, designeri, iar noi am avut placerea de a oferi cursantilor Atelierele ILBAH o experienta de neuitat, iar pentru asta multumim prietenilor Igloo.

igloo

Evenimentul a fost dinamic si animat de discutiile interesante despre produse de design, demonstratii si ateliere care mai de care mai creative.

Am descoperit gama de produse BerryAlloc (pardoseli laminate, parchet triplustratificat, LVT, HPF-high pressure floors: produs unic pe piața de pardoseli și placări pereți) in cel mai neobișnuit loc: camionul-vedeta! Din programul evenimentului nu au lipsit, asa cum am mentionat, activități și ateliere special create de echipa BerryAlloc pentru invitatii lor.

Evenimentul le-a cuprins pe toate: de la lectie deschisa despre cum functioneaza produsele prezentate, pana la muzica buna, atmosfera relaxanta si prietenii pe care ne-am bucurat sa ii revedem.

Multumim Igloo pentru invitatie si multumim ca impreuna am oferit cursantilor Atelierele ILBAH de la cursul de Design Interior o experienta frumoasa, benefica viitoarei lor cariere de designer!

igloo