Cursurile Atelierele ILBAH sunt mai aproape de tine…

Am inaugurat un nou sediu in Cluj-Napoca!

De astazi ne gasesti si aici: Aleea Bibliotecii, Nr. 10 (Complex Comercial zona Marasti, vis-a-vis de OMV si PROFI Marasti), Cluj-Napoca

Asa cum v-am promis, misiunea Atelierele ILBAH continua si in 2019! Deschiderea unui nou sediu in zona de vest a tarii, mai exact in Cluj-Napoca, este unul din proiectele pentru care ne-am pregatit de mai bine de 3 ani. In sfarsit, acest lucru se intampla! Cele mai indragite cursuri ajung astfel si in partea de vest a tarii, de unde am primit un numar impresionant de solicitari.

Sediul din Cluj-Napoca, devine al 4-lea sediu Atelierele ILBAH din tara. Cu o suprafata totala de peste 550 mp si o investitie de peste 200.000 euro, noul sediu Atelierele ILBAH devine cel mai important centru de cursuri autorizate si formare profesionala din regiune!

Pentru ca ne plac provocarile suntem pregatiti sa ducem mai departe proiectul Atelierele ILBAH si in Cluj-Napoca! Inca din 2012 oferim cursantilor nostri o experienta unica, prin cursuri de cea mai buna calitate, intr-un mod care sa starneasca interesul si sa provoace la mai mult!

Vezi aici lista completa de cursuri
sau alege un domeniu:

Design
Fashion
Cooking
Organizare Evenimente
Arte Vizuale
Grafica si Proiectare
Comunicare & Online Marketing
Business si Management
Beauty
Hobby

#AteliereleILBAHCluj #FollowYourDreams #FollowYourPassion #SediuNou #CursuriCluj

Urmareste-ne si pe Facebook.