Cursuri in: Bucuresti, Cluj, Ploiesti

Cursurile Atelierele ILBAH sunt mai aproape de tine!

Bucuresti, Cluj, Ploiesti...

City Forest – Atelier in aer liber Decorator Floral

 

Targul City Forest s-a desfasurat intre 13 si 14 septembrie in cadrul Casei Universitarilor din Bucuresti, iar noi am fost prezenti acolo cu cele mai frumoase aranjamente florale. Am avut cel mai colorat stand, iar vizitatorii targului au fost cu adevarat incantati. Si pentru ca 15 septembrie este ziua in care clopotelul suna pentru un nou an scolar, princhindeii alaturi de parintii lor au venit la standul nostru sa faca cea mai inspirata alegere pentru invatatoare sau diriginte.

Cursantii nostri de la Decorator Floral au avut ocazia sa aiba experienta unui targ handmade si sa primeasca aprecierile vizitatorilor, care le-au facut ziua mai frumoasa!

Le multumim trainerilor Cristina Dumitrescu si Natasha Maxim pentru suportul acordat si in special tuturor celor care au raspuns pozitiv initiativei noastre!

Cu drag,

Echipa Atelierele ILBAH

 

Acest articol a fost postat in blog.

Atelierele ILBAH 2019 - Cursuri de Calificare si Formare Profesionala. Toate drepturile rezervate. Protectia se exercita asupra textelor, creatiei artistice, imaginilor si fotografiilor, precum si asupra altor elemente protejate de drepturi de autor.