Inca o poveste de succes marca Atelierele ILBAH

Cinci workshopuri inedite si interactive care au intregit ansamblul evenimentului BIFE-SIM 2018


Au fost workshopuri dominate de ceea ce inseamna spectaculozitate si unicitate, prin concept si punerea lui in aplicare. S-a intamplat la BIFE-SIM 2018, locul unde Atelierele ILBAH au conturat inca o poveste de succes.

Cu oameni, prin oameni si pentru ei.  Cele cinci sesiuni, fiecare cu o tematica foarte bine aleasa si gandita in cel mai mic detaliu, au facut ca povestea BIFE –SIM 2018, sa fie aidoma unui tablou frumos ce a reusit sa transmita sentimente, ambitii, ganduri, dar si emotii de neuitat zecilor de participanti la targ care ni s-au alaturat.


New Design Trends. Photo Corner Decoration


A fost workshop-ul unde Natasha Maxim, trainer al cursului de Decorator Floral, a adus basmul, magia si feeria, toate intr-un loc, toate sub semnul…florilor.

Workshop-ul a atras numerosi iubitori de frumos, care au vazut in locul impodobit cu flori si elemente vegetale in tendinte, punctul de atractie al ceea ce a insemnat BIFE-SIM 2018. Intregul amplasament a ”respirat” unicitate si a reusit sa exprime trairile, emotia, dar si personalitatea celor care i-au dat viata. Cei prezenti la workshop nu au ratat ocazia de a imortaliza momentele de fericire si frumos, photo corner-ul devenind locul preferat pentru conturarea unor amintiri ce vor starni zambete si nostalgii, chiar si peste ani.

 


Living Wall Art. Design/ Instalatii Florale


Un alt workshop marca Atelierele ILBAH si acelasi succes, date fiind ineditul si ingeniozitatea conceputului si felul in care a fost pus in aplicare. Intr-o lume din ce in ce mai gri, din ce in ce mai anosta si monotona, reintoarcerea la natura, la verde crud si prospetime, la viata, parca, pare a fi solutia pentru foarte multi dintre noi. Toate aceste elemente ce tin de natura si frumos pot fi aduse chiar si in interiorul unui spatiu de locuit.

Anne-Marie Popa, specialist in arta florala si trainer Atelierele ILBAH, a explicat in cadrul acestui workshop, pas cu pas, etapele care trebuie urmate pentru conturarea unui tablou vegetal, menit sa dea viata oricarui interior.

 


Home Deco. Flower Arrangement


A fost nevoie de cateva accesorii mai mult decat banale, pentru a pune in aplicare, cu ingeniozitate si creativitate, planul perfect in ceea ce priveste realizarea unor decoratiuni „wow” menite sa iti transforme locuinta si sa o personalizeze cu stil si bun gust.

Participantii au putut afla, in cadrul acestui workshop marca Atelierele ILBAH, cum pot schimba aspectul unui spatiu si cum il pot insufleti, cu o cheltuiala minima. Mai exact, un cadrul metalic, o sfoara si cateva elemente florale pot, cu usurinta, sa confere un plus de eleganta, sa te reprezinte, sa rezonezi, sa spuna o poveste…Printr-o astfel de decoratiune, stilul de viata, obiceiurile tale, starea de spirit se reflecta cu usurinta, iar o astfel de amprenta personala face ca o casa sa devina „acasa”.

Workshopul a fost sustinut de Cristina Toma, florist si trainer Atelierele ILBAH.

 


DIY. Textured Wall Frame


Sustinut de Mariposa, unul dintre cei mai importanti vloggeri de handmade si DIY din Romania, workshop-ul a urmarit, realizarea de catre participant a unei decoratiuni de perete unica, utilizand material textil. Si, din nou, am vorbit de creativitate, unicitate si ingeniozitate, toate coroborate cu dorinta de a contura o poveste cu stil. Un astfel de…accesoriu, daca este realizat cu atentie si precizie, poate ”vorbi” despre a fi unic si diferit. Suprima monotonia si incanta priviri, dar, mai ales, suflete.

Participantii la workshop s-au intrecut in idei care mai de care mai indraznete si au reusit sa contureze un produs unic si incarcat de personalitate.

 


Event Design. De la concept la implementare


Cine nu isi doreste ca, in momentul in care planifica un eveniment, acesta sa se transforme intr-o amintire de neuitat pentru toti invitatii? Cine nu vrea sa invete, de la A la Z, care sunt pasii de urmat pentru ca o simpla idee sa devina cea mai frumoasa realitate? De la alegerea locatiei, la stabilirea tematicii evenimentului, paleta cromatica, aranjamente florale si accesorii. Totul, in cel mai mic detaliu, trebuie planificat cu calm, rabdare si multa grija fata de orice amanunt, aparent nesemnificativ.

Ultimul, dar nu cel din urma workshop marca Atelierele ILBAH i-a ajutat pe participanti sa inteleaga exact cum un concept de eveniment poate fi pus in practica si care sunt pasii de urmat pentru a contura un eveniment memorabil.

Workhopul a fost sustinut de catre Sorana Ionascu de la Wedding Details.

 


Te asteptam la Cursurile noastre: https://www.ateliereleilbah.ro/