Backstage-ul Bucharest Fashion Week este mereu un tur de forta, plin de munca sub presiune si contratimp. An de an, cursantii Atelierele ILBAH ne surprind cu efortul depus la acest eveniment. Pentru a-i rasplati, fiecare participant este inscris intr-un concurs pentru Cel mai bun Hairstylist, Make-up Artist si Fotograf.

Castigatoarea premiului pentru Cel mai bun Make-up Artist al Bucharest Fashion Week 2022 a fost Madalina Savu.

Cel mai bun Make-Up Artist BFW 2022

Ea inca este cursanta Atelierele ILBAH, dar deja a impresionat-o pe Alina Serbu, trainerul sau. Talentul Madalinei a fost evident inca de la primele sedinta, iar in cadrul Bucharest Fashion Week a depasit asteptarile! Toate modelele care au trecut prin mana Madalinei au plecat cu zambetul pe buze, si s-au grabit sa posteze machiajul realizat pe retele sociale. Ea nu s-a lasat doborata de rapiditatea haotica tipica backstage-ului unei defilari, si nu a refuzat pe nimeni. Iar in momentele cand timpul era scurt si cerintele erau ridicate, Madalina s-a descurcat excelent, realizand machiaje perfecte.

Pasionata de machaj inca din copilarie, in momentul in care a luat decizia sa faca din pasiune o meserie, Madalina a ales Cursul de Make-Up de la Atelierele ILBAH in urma unei recomandari. Nu se astepta sa participe la evenimente importante unde va machia, avand in vedere ca nu a finalizat inca acest curs. Dar alegerea cursului a purtat-o pana in Backstage-ul Bucharest Fashion Week.

Pentru Madalina, experienta a fost surprinzator de placuta. Ea ”nu considera ca a fost ceva foarte greu”, desi recunoaste ca agitatia din momentul retusurilor a fost putin obositoare, cand toate modelele alergau spre scaunul ei in putinul timp disponibil intre doua prezentari. Acest lucru spune multe despre Madalina si dragul ei pentru machiaj, si demonstreaza faptul ca atunci cand faci ceea ce iti place, nu simti ca muncesti.

Cel mai bun Make-Up Artist BFW 2022

Desi ”castigarea acestui premiu a fost neasteptata”, Madalina s-a bucurat enorm, mai ales dupa ce emotiile cumulate pe scena s-au dispat. Si, pentru ea, titlul de Cel mai bun Make-Up Artist al Bucharest Fashion Week 2022 este un reminder constant ca trebuie sa aiba incredere in fortele proprii, dar si o motivatie pentru perfectionare.

Felicitari, Madalina! Desi mai ai putin pana termini cursul, Echipa Atelierele ILBAH este convinsa ca ai toate abilitatile necesare pentru a deveni un make-up artist cu renume!

Daca esti interesat de Cursul de Make-Up de la Atelierele ILBAH, Madalina are pentru tine un indemn pe cat de simplu, pe atat de puternic: Urmeaza-ti pasiunile si invata cat mai mult, pentru a deveni cel mai bun in domeniul tau si pentru a intampina fiecare zi de lucru cu un zambet!