Cea mai mare bucurie a echipei Atelierele ILBAH este atunci cand cursantii nostri sunt remarcati si apreciati pentru rezultatele pe care le au. Roxana Tache a absolvit cursul de Make-up de la Atelierele ILBAH in decembrie 2020, unde trainer i-a fost Laura Perian.

Incurajata de Atelierele ILBAH, Roxana a raspuns pozitiv provocarii de a participa la evenimentul Bucharest Fashion Week 2021. Amploarea evenimentului a speriat-o la inceput, insa totodata a facut-o sa-si doreasca foarte mult sa fie prezenta, cu atat mai mult cu cat tot timpul investit acolo insemna o experienta noua, prieteni noi, si cel mai important, un urmator pas in cariera de make-up artist. Implicarea si seriozitatea de care a dat dovada si-au spus cuvantul pentru ca astazi o numim castigatoarea trofeului Cel mai bun make-up artist Atelierele ILBAH in cadrul evenimentului Bucharest Fashion Week 2021, editia 33.

Astazi Roxana trage concluzia celor 3 zile de nebunie, de incantare, de extaz.

  1. Cum a fost experienta ta la Bucharest Fashion Week 2021?

A fost atat o provocare, cat si o reala oportunitate. Au fost 3 zile pline de emotii si provocari pentru ca nu stiam la ce sa ma astept, dar au fost si 3 zile pline de satisfactie si de bucurie , pentru ca am avut ocazia sa machiez modele ce au defilat pe podium. A fost si obositor, dar chiar si asa, inca 5 zile de Bucharest Fashion Week daca am mai fi avut, as fi fost acolo prezenta cu forte proaspete in fiecare zi.
Roxana-Tache-Make-Up-1-Atelierele-ILBAH

  1. Ce ai invatat pe parcursul desfasurarii acestui eveniment?

Cel mai important lucru pe care l-am invatat a fost faptul ca trebuie sa fii ferm, dar intr-un mod prietenos. Acest lucru l-am invatat inca din prima zi, atunci cand unul dintre modele mi-a spus ca nu ii place in totalitate machiajul pe care il aveam de facut, si ca ar fi vrut sa il adaptez la ceea ce ii placea ei. I-am explicat intr-un mod prietenos ca trebuie sa respectam cerintele designerului si ca nu putem schimba in functie de preferintele ei. Pana la urma a fost incantata, si chiar m-a cautat zilele urmatoare sa o machiez.

  1. Care este lucrul sau momentul pe care nu o sa-l uiti niciodata de la Bucharest Fashion Week 2021?

Cu siguranta toata experienta Bucharest Fashion Week a fost unica pentru mine si o voi tine minte pentru totdeauna. Sincer, nu as putea alege un moment pe care nu o sa-l uit, pentru ca fiecare zi venea cu provocarile ei, cu momentele frumoase, ce mi-au ramas intiparite in minte. De fapt cred ca ce nu am sa uit este incantarea si entuziasmul cu care am realizat make-up creativ. Pot spune ca a fost momentul in care am realizat ca imi doresc foarte mult cat mai multe astfel de oportunitati, in care sa pot da frau liber imaginatiei.

  1. Ce inseamna pentru tine aceasta reusita, castigarea premiului?

Cel mai important este faptul ca imi demonstreaza mie ca atunci cand crezi in tine, indiferent de parerea celor din jur, cand muncesti din greu sa iti atingi scopurile, si pui suflet in tot ceea ce faci, rezultatele incep sa apara. Si bineinteles, castigarea acestui premiu este un pas important in cariera de make-up artist pe care imi doresc sa o construiesc cat mai frumos.
Roxana-Tache-Make-Up-2-Atelierele-ILBAH

  1. Povesteste-ne putin despre cursul pe care l-ai urmat la Atelierele ILBAH. Ce ai invatat si cu ce te-a ajutat in cariera ta?

Sa urmez cursul de Make-up la Atelierele ILBAH a fost cea mai buna decizie pe care am luat-o vreodata, pentru ca am intalnit oameni minunati de la care am invatat lucruri de valoare, mici trucuri care nu-ti sunt oferite la tot pasul. A fost un curs complex si foarte bine structurat, ce ne-a dus prin multe tehnici si perioade ale machiajului. M-a ajutat sa-mi dezvolt mai mult partea creativa si am invatat sa am mai multa incredere in ideile mele. Ii multumesc trainerului Laura Perian pentru rabdarea si increderea pe care le-a avut pe parcursul cursului, pentru sfaturile pretioase pe care le-a impartasit cu noi, si bineinteles pentru incurajarile constante de a-mi descatusa creativitatea. Va multumesc voua, Atelierele ILBAH, pentru oportunitatile pe care ni le oferiti, ce sunt atat de importante pentru inceputurile unei cariere minunate.

  1. Ce sfat ai pentru cei care vor sa-si urmeze pasiunea?

Cel mai important este sa creada in ei insisi, oricat de incet ar parcurge drumul pana la atingerea telurilor, important este sa nu se opreasca, sa priveasca atent catre tinta, sa mearga mai departe si sa imbratiseze fiecare oportunitate ce li se iveste. Am gasit intr-o carte un citat care pe mine ma motiveaza de fiecare data: “Invingatorii raman concentrati asupra lucrurilor pe care si le doresc, si actioneaza continuu spre a ajunge tot mai aproape de visul lor.” Asa ca, in fiecare moment al vietii lor, sa ramana concentrati asupra a ceea ce-si doresc.

Mai multe detalii despre cursul de Make-up de la Atelierele ILBAH gasesti aici.