Cursantii nostri sunt si vor fi mereu cel mai important lucru la Atelierele ILBAH. Pentru efortul depus in cadrul Bucharest Fashion Week, cei care au participat la acest eveniment au fost automat inscrisi intr-un concurs pentru Cel mai bun Hairstylist, Make-up Artist si Fotograf.

Castigatoarea premiului pentru Cel mai bun Hairstylist al Bucharest Fashion Week 2022 a fost Cristina Suvagau.

Cristina Suvagau

Inca din timpul cursului, Cristina l-a impresionat pe trainerul Gabriel Dumitru datorita pasiunii evidente. Ea a fost mereu dornica de a invata ceva nou, de a experimenta cu unelte si coafuri noi, care mai de care mai complicate. Iar in cadrul Bucharest Fashion Week, Cristina ne-a impresionat pe toti cu viteza de reactie. Fara nici un pic de ezitare, ea a primit mereu un model nou in scaunul ei, indiferent de ce coafura trebuia realizata sau de varsta acesteia. In plus, ea a adus mereu un zambet pe buzele celor din jurul ei, atat modele cat si colegii de echipa, chiar daca ora era tarzie si oboseala era la cote maxime.

Cristinei i-a placut dintotdeauna sa aranjeze parul, iar astazi, cand vede un par lung, simplu, ”degetele tanjesc sa-l aranjeze, probabil la fel ca ale unui desenator, atunci cand vede o coala alba”. A ales Cursul de Hairstylist de la Atelierele ILBAH in urma unei rezolutii de inceput de an, iar finalizarea acestui curs a condus-o in Backstage-ul Bucharest Fashion Week.

I-a placut aceasta experienta, chiar daca teama de necunoscut a coplesit-o un pic. Dar Gabriel, trainerul ei, a ajutat-o la Bucharest Fashion Week, la fel ca in timpul cursului, sa aiba increderea in ea si in talentul sau. ”Bucharest Fashon Week a fost ca intr-o vacanta, combinata cu jobul pe care il iubesc!”

Pentru Cristina, castigarea premiului pentru Cel mai bun Hairstylist la Bucharest Fashion Week inseamna certitudinea lucrului bine facut, si munca incununata de succes.

Felicitari, Cristina! Echipa Atelierele ILBAH este mandra de tot ceea ce ai reusit sa faci la Bucharest Fashion Week 2022 si suntem dornici sa vedem ce realizari vei avea in continuare!

Daca esti interesat de Cursul de Hairstylist de la Atelierele ILBAH, Cristina are un indemn pentru tine: Daca simti ca asta este ceea ce iti place, atunci fa ceea ce iti place! Aplica pentru un curs de specialitate la Atelierele ILBAH. Aici sunt oameni pregatiti, care ne dezvaluie cunostintele si experienta lor in aceasta meserie. Vei invata sa faci oameni fericiti, frumosi, multumiti!