Marina Costea este castigatoarea trofeului Cel mai bun hairstylist Atelierele ILBAH din cadrul Bucharest Fashion Week 2021, ediția 33. Partea cea mai interesanta este ca Marina Costea a castigat acest premiu desi mai are cateva luni pana la finalul cursului de Coafor de la Atelierele ILBAH, unde il are ca trainer pe Gabriel Dumitru.

Atat de nerabdatoare sa evolueze in cariera, sa-si duca pasiunea la urmatorul nivel, Marina fost prezenta la evenimentul Bucharest Fashion Week 2021, facand parte din echipa de hairstylisti Atelierele ILBAH.

Inca emotionata, descrie intreaga experienta din punctul ei de vedere, asa cum a trait-o ea, caci este castigatoarea trofeului Cel mai bun hairstylist Atelierele ILBAH, in cadrul Bucharest Fashion Week 2021.

  1. Cum a fost experienta ta la Bucharest Fashion Week 2021?

Experienta la Bucharest Fashion Week 2021 a fost unica si anduranta, prielnica pentru a-mi intrece limitele. Mi-a placut ca am lucrat in echipa si ne-am ajutat unii pe ceilalti, mi-a placut ca tot timpul a fost cineva care sa ne ofere suport si sa ne incurajeze si faptul ca desi eram obosita nu simteam acest lucru. Abia asteptam sa se faca dimineata ca sa vin din nou la eveniment.

  1. Care este lucrul sau momentul pe care nu o sa-l uiti niciodata de la Bucharest Fashion Week 2021?

Atmosfera si satisfactia. Dupa terminarea celor 3 zile de eveniment am avut o stare de nostalgie. Imi lipseau agitatia, colegii, sa fiu tot timpul “in priza” si sa lucrez cu oamenii aia faini. Pana si mamele care veneau sa “ne dea indicatii” imi lipseau. :))

  1. Ce inseamna pentru tine aceasta reusita, castigarea premiului?

In acea seara am avut parte de multe emotii: bucurie, satisfactie, mandrie, fericire.

Castigarea acestui premiu reprezinta un imbold puternic in viitorul carierei mele si dovada clara a transpunerii pasiunii. In spatele acestui premiu este multa munca, daruire si meticulozitate fata de ceea ce imi place sa fac.

  1. Povesteste-ne putin ce ai invatat pana acum la cursul de Coafor de la Atelierele ILBAH?

Am invatat cat de importanta este relatia profesionala cu clientul si cat de important este sa ne ingrijim de sanatatea parului, si ca pentru a executa o coafura/tunsoare/colorare corecta, trebuie sa lucram curat si sa avem sectiuni bine definite. Daca in trecut eu am mai cochetat cu tunsul si coloratul parului, pe parcursul acestui curs s-a dovedit ca unele lucruri le faceam gresit si nu obtineam rezutatul dorit. Gabriel este genul de trainer care te ajuta sa excelezi chiar daca sunt momente cand iti vine sa renunti.

  1. Ce sfat ai pentru cei care vor sa-si urmeze pasiunea?

Sa aiba curajul de a-si urma visul si sa fie perseverenti. Sa nu dispere, sa fie indulgenti cu ei insisi. Daca iti doresti din tot sufletul sa reusesti, la momentul potrivit se va intampla. Asa a fost la mine. Nu spun ca e reteta, spun doar ca increderea ca “ce-i al tau e pus deoparte”, te poate tine pe drumul corect. Imi vin multe in minte acum. Le-as spune sa fie atenti la oamenii care stiu sa ajute frumos, la oportunitatile care li se ivesc.
Marina-Costea-hair-1-Atelierele-ILBAH

Sa invete ce inseamna curajul si determinarea, dar in concluzie sa-si dea voie sa fie ei, sa-si manifeste talentul fara frica de esec.

Mai multe detalii despre cursul de Hairstylist de la Atelierele ILBAH gasesti aici.