Cand vine vorba de un eveniment precum Bucharest Fashion Week, fotografii sunt una dintre cele mai importante parti ale intregului mecanism. Cu ajutorul lor, fiecare moment este imortalizat iar datorita rapiditatii pe care toti fotografii trebuie sa o aiba, evenimentul este share-uit rapid in social media. Insa fotografierea unei defilari de moda nu este un lucru usor. Pentru a-i rasplati, toti cursantii Atelierele ILBAH care au participat la Bucharest Fashion Week au fost inscrisi intr-un concurs, pentru pentru Cel mai bun Hairstylist, Make-up Artist si Fotograf.

Castigatorul premiului pentru Cel Mai bun Fotograf al Bucharest Fashion Week 2022 a fost Mihai Borcsa.

Mereu prezent la datorie, Mihai a impresionat prin calitatea imaginilor realizate, atat in timpul defilarii cat si in backstage. Desi nu a avut foarte multe experienta in fotografierea acestui gen de eveniment, Mihai a reusit sa captureze fiecare tinuta si fiecare model, intr-un mod care le evidentia cel mai bine. In plus, a fost mereu acolo cand colegii de echipa aveau nevoie de o indrumare, un raspuns sau de o gluma buna.

Fotografia este o pasiune veche pentru Mihai, deoarece mereu i s-a parut incredibil faptul ca intr-o secunda poate opri timpul in loc, iar meseria de imortaliza cele mai frumoase si importante amintiri pentru oameni ii aduce un sentiment unic, coplesitor. A ales Cursul de Fotografie de la Atelierele ILBAH in momentul in care si-a cumparat primul aparat foto, si a realizat ca rezultatele sale nu sunt cum le vedea in tutoriale.

Experienta lui Mihai de la Bucharest Fashion Week a fost una unica pana acum, recunoscand ca singurul moment greu a fost acela cand a urcat pe scena sa isi ridice premiul, moment in care emotiile au fost mari. Totusi, premiul castigat i-a confirmat ca aceasta este drumul corect pentru el, iar faptul ca a renuntat la o cariera in bursa din Romania, pentru una in Fotografie, a fost o alegere foarte buna.

Felicitari, Mihai! Ne bucuram ca ai fost alaturi de noi la Bucharest Fashion Week si iti dorim mult succes in continuare!

Daca esti interesat de Cursul de Fotografie de la Atelierele ILBAH, Mihai are un indemn pentru tine: Inscrie-te la curs si nu sta pe ganduri. Este minunat la Atelierele ILBAH: intalnesti oameni noi, inveti forarte multe lucruri iar dupa ce termini cursul, efectiv iti pare rau ca s-a terminat.