Cine a calcat pana acum pragurile scolii noastre, urmand cursurile de organizare nunti si evenimente, cu siguranta a avut una dintre cele mai frumoase experiente, alaturi de Andra si Sorana.

Creativitatea si imaginatia, le-a facut pe cele doua sa realizeze de-alungul timpului ca pasiunea lor pentru frumos, trebuie sa fie transmisa mai departe, cu multa grija si dragoste. Totul a inceput, atunci cand dupa 6 ani de arhitectura, cele doua au hotarat sa se reorienteze din punct de vedere profesional, punand bazele brandului Wedding Details. Toata experienta dobandita in urma zecilor de nunti organizate, a fost pusa ulterior in practica cu multa implicare, in cadrul cursurilor pe care le predau in cadrul Atelierele ILBAH, reusind in acest mod, sa creeze la randul lor adevarati profesionisti ai acestei industri.

Stim ca din poze, totul pare extrem de frumos si simplu de realizat, insa munca din spatele unui eveniment precum cel al unei nunti, este coloasala, cu suisuri si coborasuri, ore multe de munca, situatii ce asteapta sa fie descurcate, la care mai adaugam si emotiile complesitoare, ce uneori par ca ne acapareaza cu totul. Pentru astfel de momente, din fericire, avem langa noi, oameni precum Andra si Sorona, care alaturi de echipa lor, se asigura ca totul decurge conform planului si cel mai important…fara stres!

wedding details-atelierele-ilbah-1

Perioadele complicate tind uneori sa fie cele care aduc la iveala cele mai frumoase idei, ce stateau parca ascunse in sufletele noastre, gata sa fie descoperite si puse in practica. Impreuna cu oameni la fel de pasionati, cele doua, au creat singurul wedding market interactiv cu tur virtual, ce reprezinta in fapt, o alternativa a targurilor de nunti clasice. Printre standurile virtuale create, pot fi descoperiti unii dintre cei mai buni furnizori din domeniu, pentru toate categoriile de eveniment. Serviciile sunt prezentate virtual, de catre fiecare stand in parte, avand acces cu un singur click catre orice oferta si informatie, ce sa vina in ajutorul vizitatorilor. Totul este gandit in cel mai mic detaliu, pentru ca “vizita” la The White Manor” (spatiul propriu-zis in care are loc targul), sa fie cat mai prietenoasa cu putinta, pentru toti curiosii ce se vor avanta in aceasta calatorie, in weekendul 8-10 mai. Furnizorii sunt clasati pe categorii, cuprizand o lista completa, incepand de la ateliere de bijuterii, floristi, catering, specialisti make-up/hair, pana la ateliere vestimentare, atat pentru EA cat si pentru El.

wedding details-atelierele-ilbah-2

Andra si Sorana sunt exemplul clar, ca atunci cand iti doresti cu adevarat sa transformi un vis in realitate, nimic nu iti mai poate sta in cale. Ambitia, perseverenta lor, dorinta de a oferi lumii o particica din sufletul lor, prin ceea ce fac, ne inspira si ne fac poate sa reflectam mai atent asupra propriilor ambitii si sa ne intrebam “ de ce nu?”

Fie ca aveti in plan sa va casatoriti sau vreti doar sa luati parte la o experienta digitala captivanta, noi va invitam de descoperiti aceasta lume virtuala fascinanta, ce speram sa va incante, la fel de mult precum pe noi! Mai multe detalii despre eveniment puteti gasi la linkul urmator: https://oneline.market/ro/, iar biletele pentru turul virtual pot fi achizitionate aici: https://onelineweddingmarket.iabilet.ro/.

“Cred foarte tare in acest proiect si simt ca aici este zona spre care putem evolua cu evenimentele digital, in prezentari si interactiuni virtuale [pentru ca imbratisarile si dansul nu le putem digitaliza, nu cu emotii cu tot cel putin] si m-ar ajuta tare mult sa fac acest proiect cunoscut ca sa poata sa creasca frumos si sa promoveze furnizori de calitate, inainte de orice.” – Andra Noana, fondator Wedding Details & Trainer Atelierele ILBAH.

Sa inceapa povestea!