Colectiile studentilor Atelierele ILBAH pe scena celui mai mare festival de moda din Romania, Bucharest Fashion Week 2019


Anul acesta, echipa Atelierele ILBAH a participat, pentru a 11-a oara consecutiv, la Bucharest Fashion Week, unde castigatorii Young Designers on Stage si-au prezentat colectiile. Mereu incercam sa oferim cursantilor nostri cele mai bune oportunitati de practica, iar Bucharest Fashion Week este o experienta de neratat pentru oricine isi doreste sa lucreze in industria fashion.

Unul dintre cele mai speciale momente din timpul Bucharest Fashion Week 2019 pentru noi a fost cand 3 dintre studentii nostri, castigatori ai concursului Young Designers on Stage, si-au prezentat colectiile pe scena marelui eveniment. Sterian Poinaru, Alina Dedeu si Roxana Jilescu au avut sansa unica de a impresiona cu ajutorul creatiilor lor publicul, in cadrul celui mai important eveniment de profil din tara. Fiecare dintre colectii a fost diferita si spectaculoasa, ilustrand viziunea creatorilor.


Sterian Poinaru – Colectia LOVE 

Tinutele sale tip puzzle, compuse din mai multe piese care se pot atasa sau detasa in functie de nevoie, au atras privirea prin faptul ca au reusit sa scoata la iveala chiar si cele mai ascunse trasaturi pe care le detine persoana. Aceste piese confera oricui le imbraca curajul de a-si exprima senzualitatea.

 


Alina Dedeu – Colectia The Revenge of Courage

Colectia Alinei Dedeu atrage privirea prin faptul ca intruchipeaza imaginea femeii non conformiste, care se exprima liber si fara constrangeri. Mai mult decat atat, piesele ofera forta si incredere in sine persoanelor care le poarta.

 


Roxana Jilescu – Colectia Mime Waves

Colectia a pornit de la dorinta de a crea ceva simplu, alb-negru, cu o pata de culoare rosie, de efect, care mimeaza forme si volume.  Accentele date tinutelor au ca punct de plecare gulerul mimilor si se concentreaza pe atentia corpului uman. Colectia transmite ideea ca detaliul este un accesoriu foarte important in joaca cu formele geometrice.

 

Felicitari tuturor! Suntem deosebit de mandri de realizarile pe care le aveti pana acum si va dorim multa bafta mai departe.

 

La Atelierele ILBAH tinem foarte mult sa oferim cursantilor oportunitati inedite de dezvoltare si practica, pentru a le da cel mai bun start in cariera. Gama noastra de cursuri in domeniul fashion  te poate ajuta si pe tine daca iti doresti o cariera in aceasta industrie fascinanta.