Concursul SHOW YOUR TALENT – INTERIOR DESIGN CONTEST a ajuns la final! In cele aproximativ 5 saptamani, albumul Facebook special creat pentru acest concurs a adunat in total peste 8000 de aprecieri – LIKE, iar proiectele concurentilor au fost distribuite de peste 600 ori. Premiile acordate depasesc suma de 1000 euro!

In urma etapei finale de numarare a Like-urilor primite pentru fiecare proiect, castigatoare a fost desemnata Andreea Tanasa cu proiectul cu numarul de concurs 12, proiect de amenajare ce a reusit sa adune peste 2700 aprecieri. Andreea ne-a scris in prezentare ca „amenajarile, atat interioare, cat si exterioare, reprezinta pentru mine un mod de a ma relaxa, ma regasesc in aceste activitati, iar micile proiecte pe care le-am dezvoltat pana acum, m-au determinat sa vreau sa fac mai mult”. Asa cum ne-a declarat, Andreea pune mult suflet in fiecare proiect si isi doreste ca in fiecare spatiu amenajat de ea, fiecare persoana sa se simta „acasa„.

concurs-image-1

Premiul trainerului cursului de Design Interior

Cum toate proiectele ajunse in etapa finala au fost foarte frumoase si inspirate, trainerul cursului, Arh Miruna Ardelean, a considerat ca este bine meritat sa acordam inca un premiu, constand intr-un curs de Design Interior, Mihaelei Tanasescu cu proiectul cu numarul de concurs 4. Din punctul de vedere al specialistului, acest proiect este cel mai coerent, aratand o viziune creativa asupra ideii de amenajare a spatiilor de locuit. Mihaela ne-a transmis ca si-a dorit o amenajare care sa-i reflecte personalitatea „o casa bine organizata si armonios decorata”.

concurs-image-2

Pentru acest proiect, Mihaela s-a documentat mult, a studiat elemente de arhitectura, constructii si design interior, astfel incat amenajarea sa fie una pe masura propriilor asteptari. Noua ne-a placut foarte mult rezultatul final, de aceea dorim sa o felicitam pe Mihaela pentru curajul si creativitatea sa!

Cele doua castigatoare vor incepe cursul de Design Interior in toamna aceasta, reusind astfel sa isi materializeze pasiunile lor pentru decorarea si amenajarea spatiilor de locuit.

Daca vrei sa afli mai multe detalii despre cursul de Design Interior organizat de Atelierele ILBAH, intra aici.

Felicitari Mihaela si Andreea si  mult succes in continuare!