Programarea este unul dintre cele mai cautate domenii din Romania, in acest moment. Dar, ca in orice domeniu, inceputul nu este unul usor. Cand vorbim de programare, vorbim de o baza teorietica puternica, si, mai mult decat atat, de multa practica.

In cadrul cursului de programare Front-End Developer, vei invata limbajele HTML, CSS si JavaScript. La finalul celor patru luni de curs, vei stii sa realizezi site-uri web sau aplicatii, iar pe parcursul acestuia, trainerii Atelierele ILBAH sunt alaturi de tine nu doar pentru a iti preda teoria, dar si pentru a te ghida in partea practica.

Programarea nu inseamna doar scrierea a mii de linii de cod. Un programator trebuie sa porneasca la razboi cu un plan de bataie: ce structura va avea site-ul sau aplicatia, care sunt informatiile cheie care trebuie sa iasa in evidenta. Programatorul trebuie sa stie exact cate pagini vor exista, care vor fi legaturile dintre ele, ce widget-uri trebuie incluse. Este important, de asemenea, sa exista o viziune clara asupra modului in care va arata site-ul sau aplicatia: culori, fonturi, imagini, animatii.

Dupa cum spuneam, programarea nu este un domeniu usor, dar nu este nici unul imposibil. Cu ajutorul cursului de la Atelierele ILBAH vei invata tot ce ai nevoie pentru a putea porni la drum in acest domeniu, si vei realiza acest lucru parcurgand multe ore de practica.

Rezultate exceptionale dupa doar 8 sedinte de curs

Dupa doar o luna de curs, Sergiu Grabovschi, trainerul cursului Front-End Developer – Online Live, a introdus un challenge in cadrul cursului sau pentru a ii indemna pe cursantii sai sa practice cunostiintele teoretice invatate.

In acest concurs, cursantii, impartiti pe grupuri, au avut de creat cate un website. Tema a fost la alegere, dar au existat cateva cerinte. Site-ul trebuia sa fie realizat cu HTML si CSS, sa continta diverse layouturi (flex si grid), si sa contina cel putin 3 pagini (home, o pagina secundara si o pagina de contact).

Website-urile au fost punctate de catre Sergiu pentru structura, formatarea codului, aspectul general, dar si pentru responsiveness si functionalitate.

Astfel, Sergiu a ales doua echipe castigatoare.

Primul grup, format din cursantii nostri Micuț Cristina-Mirela, Nalbaru Vasile si Ulici Ramona-Jenny, a realizat un site impresionant despre serialul lor preferat: Family Guy.

Site-ul contine toate informatiile pe care ai putea dori sa le aflii despre serial: prezentare generala, trailere, cele mai noi stiri, informatii despre personaje. Mai mult decat atat, site-ul are un magazin cu tricouri si doua jocuri: un test care iti dezvaluie cu ce personaj din Family Guy te asemeni, si un joc unde trebuie sa alegi personajul corect, pentru a debloca un episod secret. La final, daca te-ai convins ca Family Guy e pentru tine, poti sa incepi sa binge-uiesti, pentru ca site-ul are o arhiva completa.

Puteti vizualiza site-ul accesand acest link.

Castigatorii-concursului-in-cadrul-cursului-Front-End-1-Atelierele-ILBAH.

Cel de-al doilea grup, format din Baciu Ioana-Diana, Murea Cosmin-Alexandru și Smoleanu Marius-Dorin, au realizat un site pentru un ITSchool.

Acesta contine o pagina de prezentare a scolii, o scurta descriere a trainerilor, si o lista cu toate cusurile pe care le organizeaza. Printre acestea se numara cursurile de Front-End si Back-End, iar la fiecare curs, pe langa o scurta descriere, este notata si data de inceput. De asemenea, sunt mentionate mai multe locatii din tara cu o harta interactiva, alaturi de o galerie foto si un formular de contact, pentru vitorii cursanti interesati de cursurile de programare.

Puteti vizualiza site-ul accesand acest link.

Castigatorii-concursului-in-cadrul-cursului-Front-End-2-Atelierele-ILBAH.

Este putin spus ca suntem impresionati de cursantii nostri, care au realizat aceste website-uri dupa doar 8 sedinte de curs.

Daca ne uitam la aceste site-uri, peste codul bine structurat, vedem implicare, pasiune si creativitate. Acestea sunt calitati pe care toti cursantii nostri le dezvolta in timpul petrecut la Atelierele ILBAH, si ne bucuram in momentul in care le arata.

Ii multumim trainerului nostru, Sergiu Grabovschi, pentru ca le-a dat cursantilor oportunitatea de a isi demonstra abilitatile dobandite in cadrul cursului de Front-End Developer. De asemenea, il felicitam pentru inititativa si pentru munca depusa in cadrul cursului.

Dragi cursanti, va felicitam pentru reusita voastra! Ne bucuram ca faceti parte din familia Atelierele ILBAH si suntem foarte mandrii de voi! Suntem entuziasmati sa vedem ce alte proiecte veti mai realiza in urmatoarele trei luni de curs, dar pana atunci, mai vorbim dupa ce terminam si noi de vazut Family Guy.

PROGRAMARE LA ATELIERELE ILBAH

From Zero to Hero, drumul tau in domniul programarii poate incepe acum!

In cadrul cursurilor noastre de programare, totul incepe de la 0. Nu este nevoie sa ai experienta sau cunostiinte in domeniu, este doar nevoie sa vrei sa inveti!

Iti oferim doua cursuri complete: Front-End Developer sau Back-End Developer.

Developer-ul Front-End este responsabil de modul in care arata website-ul sau aplicatia, lucrand pe imagini, continut si structura, folosind limbaje ca HTML, CSS si JavaScript.

Developer-ul Back-End este responsabil de modul in care funcioneaza website-ul sau aplicatia, folosindu-se de gandirea logica si bine structurata, alaturi de PHP/MySQL si Framework-ul Laravel.

Indiferent daca alegi sa faci un curs sau ambele, vei avea parte de foarte multa practica. Vei realiza propriile website-uri, vei invata sa faci si trouble-shooting si vei primii materiale dupa fiecare sedinta de curs. Iar, alaturi de trainerii Atelierele ILBAH care te vor ghida, vei face primii pasi in lumea programarii.