Cursuri in: Bucuresti, Cluj, Ploiesti

Cursurile Atelierele ILBAH sunt mai aproape de tine!

Bucuresti, Cluj, Ploiesti...

CÂŞTIGĂ CURSUL MULT VISAT!

Te-ai gândit să încerci altceva în toamna aceasta? Ce ai spune de o altă specializare, care să îţi schimbe perspectiva? Atelierele ILBAH te provoacă la concurs! Alege de pe site-ul nostru (www.ateliereleilbah.ro) cursul dorit şi urmează paşii de mai jos pentru a intra în Competiţia Atelierele ILBAH.

1. Dă like la pagina oficială Atelierele ILBAH (https://www.facebook.com/AteliereleILBAH.ro)
2. Dă share la concursul nostru şi include în comentariul tău fraza: “Îmi doresc să particip la cursul de ……. Atelierele ILBAH”, alături de link-ul de pe site (de exemplu: Îmi doresc să particip la cursul de Design Interior Atelierele ILBAH – //www.ateliereleilbah.ro/cursuri/curs-design-interior/)

Competiţia Atelierele ILBAH va avea un singur câştigător care îşi va vedea visul împlinit!
Perioada de desfăşurare a concursului este 8 – 30 octombrie 2014, iar desemnarea câştigătorului se va face prin aplicaţia random.org în ziua de 31 octombrie 2014. Câştigătorul va fi anunţat pe pagina de Facebook şi pe blogul Atelierele ILBAH.

Îţi urăm mult succes şi sperăm că schimbarea din viaţa ta să înceapă cu Atelierele ILBAH!

Acest articol a fost postat in blog.

Atelierele ILBAH 2019 - Cursuri de Calificare si Formare Profesionala. Toate drepturile rezervate. Protectia se exercita asupra textelor, creatiei artistice, imaginilor si fotografiilor, precum si asupra altor elemente protejate de drepturi de autor.