Cursuri in: Bucuresti, Cluj, Ploiesti sau ONLINE

Cursurile Atelierele ILBAH sunt mai aproape de tine!

Bucuresti, Cluj, Ploiesti, sau Online...

Important! In aceasta perioada cursurile sunt organizate in conditii speciale, respectand masurile pentru prevenirea contaminarii cu noul coronavirus SARS-CoV-2 si pentru asigurarea desfasurarii activitatii in conditii de securitate si sanatate! Intra aici.

Campanie Umanitara – O coafura poate schimba o viata!

Un membru al familiei Atelierele ILBAH are mare nevoie de ajutor!

Nicoleta Mirea, in varsta de 36 de ani, trainer Atelierele ILBAH al cursului de Coafor, a fost diagnosticata cu cancer in faza avansata. In acest sens absolventii si trainerii cursurilor de COAFOR STILST si FRIZER COAFOR s-au mobilizat pentru a fi alaturi de Nicoleta Mirea organizand o campanie umanitara!

campanie-nicole-ilbah

Boala nu te intreaba daca vrei sa o primesti in viata ta. Nici nu bate la usa, ci intra pur si simplu ca un musafir nepoftit. In fata bolii suntem toti egali. Pentru ea nu conteaza veniturile, educatia sau varsta. Fiecare secunda conteaza pentru Nicole si orice ajutor al nostru ii poate reda sansa de a se bucura de viata! La cei 36 de ani, viata i-a jucat o carte grea, Nicole a fost diagnosticata cu o forma avansata de cancer.

O coafura poate salva o viata!

Vino VINERI, 25.11.2016, la Sediul Atelierele ILBAH din Str. Romulus nr. 4 si poti beneficia de TUNS, VOPSIT, COAFAT SAU MANICHIURA! Trebuie doar sa iti faci programare la numarul de telefon  0751 703 063 si sa DONEZI atat cat VREI pentru Nicoleta Mirea! Programarile se pot face pentru ziua de Vineri, 25.11.2016, in intervalul orar 10:00-20:00.

Donatiile se pot face dupa cum urmeaza:

1. La sediul Atelierele ILBAH din str. Romulus, nr. 4, sector 2, Bucuresti

2. In contul RO76RNCB0091008454240001, Mirea Nicoleta Catalina, Banca Comerciala Romana, sucursala Bucuresti-Otopeni

 

Va multumim si va asteptam in numar cat mai mare!

Acest articol a fost postat in blog.

Atelierele ILBAH 2019 - Cursuri de Calificare si Formare Profesionala. Toate drepturile rezervate. Protectia se exercita asupra textelor, creatiei artistice, imaginilor si fotografiilor, precum si asupra altor elemente protejate de drepturi de autor.