Vineri, 25 noiembrie, sediul Atelierele ILBAH de pe strada Romulus s-a transformat in cartierul general al campaniei umanitare O coafura poate schimba o viata!

Primele persoane care au dorit sa fie alaturi de Nicole, chiar si fara a o cunoaste, au sosit inca de la ora 10:00, cand am deschis usile „cartierului general” al campaniei umanitare O coafura poate schimba o viata! Nicoleta Mirea, trainer si membru al familiei Atelierele ILBAH, a fost diagnosticata cu cancer in faza avansata, astfel, colegii, fostii cursanti, prietenii, cu totii ne-am unit fortele in incercarea de a o ajuta pe Nicole sa treaca cu bine peste aceasta grea incercare.

campanie-umanitara-nicole-ilbah

Trainerii, cursantii si absolventii Atelierele ILBAH au oferit sesiuni de coafat, tuns (atat pentru femei, cat si pentru barbati), vopsit si manichiura pentru toti cei care au dorit sa o ajute pe Nicole. Sumele de bani donate pentru serviciile de infrumusetare au fost stranse si transferate in contul bancar deschis pe numele Nicoletei.

Doamnele care ne-au trecut pragul au ales culori in ton cu sezonul de iarna si coafuri complexe, in timp ce domnii au avut parte de tunsori moderne. Dupa coafat, majoritatea doamnelor s-au inscris la sesiuni de stilizat unghii.

campanie-umanitara-nicole-ilbah-1

Pentru mai multe fotografii accesati albumul foto Facebook.

Nicoleta Mirea, Nicole cum ii spun pietenii, are 36 ani, a fost trainer coafor Atelierele ILBAH, si este o tanara plina de viata, careia ii place sa fie inconjurata de prieteni si de oameni frumosi. Ea se lupta de mult timp cu o boala necrutatoare cum este cancerul; curajoasa fiind, a invins o data diagnosticul, insa boala a recidivat. Nicole are nevoie de tot sprijinul nostru pentru a continua tratamentul costisitor si a invinge inca o data cancerul.

Multumim trainerilor, cursantilor si tuturor celor care au ales sa se implice in aceasta campanie umanitara!

Nicoleta, gandurile noastre merg catre tine, ne dorim cu totii sa castigi aceasta lupta!