Cursuri in: Bucuresti, Cluj, Ploiesti sau ONLINE

Cursurile Atelierele ILBAH sunt mai aproape de tine!

Bucuresti, Cluj, Ploiesti, sau Online...

Important! In aceasta perioada cursurile sunt organizate in conditii speciale, respectand masurile pentru prevenirea contaminarii cu noul coronavirus SARS-CoV-2 si pentru asigurarea desfasurarii activitatii in conditii de securitate si sanatate! Intra aici.

Campania “O jucarie, un zambet si multa bucurie”- Un zambet de 70 de ori! a ajuns la final

Campania “O jucarie, un zambet si multa bucurie”- Un zambet de 70 de ori! a ajuns la final. Jucariile si hainutele donate de voi au ajuns la copiii defavorizati din comuna COCU, judetul Arges.  

Donatiile au fost stranse cu ocazia  Sfintelor Sarbatori de Paste si au ajuns la cei mici in minivacanta prilejuita de 1 Mai.

Conform expresiei romanesti, “dar din dar se face rai”, primele 70 de persoane care au adus un cadou pentru copii, au primit in dar de la Atelierele ILBAH, un bilet la teatru, la piesa INTERPRETUL de la Teatrul Foarte Mic avandu-i in distributie pe Anca Turcasiu si Radu Gheorghe.

Aceasta campania a fost una speciala deoarece a fost campania umanitara cu numarul 10, organizata de Atelierele ILBAH in mai putin de un an. Nu cifrele sunt importante ci zambetele si bucuria pe care reusim impreuna sa le aducem in randurile celor defavorizati.

Promitem sa nu ne oprim aici! Multumiri speciale cursantilor Atelierele ILBAH implicati in aceste campanii.

 

Cu drag, Echipa Atelierele ILBAH

 

Acest articol a fost postat in blog.

Atelierele ILBAH 2020 - Cursuri de Calificare si Formare Profesionala. Toate drepturile rezervate. Protectia se exercita asupra textelor, creatiei artistice, imaginilor si fotografiilor, precum si asupra altor elemente protejate de drepturi de autor.