Cursuri in: Bucuresti, Cluj, Ploiesti sau ONLINE

Cursurile Atelierele ILBAH sunt mai aproape de tine!

Bucuresti, Cluj, Ploiesti, sau Online...

Important! In aceasta perioada cursurile sunt organizate in conditii speciale, respectand masurile pentru prevenirea contaminarii cu noul coronavirus SARS-CoV-2 si pentru asigurarea desfasurarii activitatii in conditii de securitate si sanatate! Intra aici.

Campania “O jucarie pentru un zambet” s-a INCHEIAT

Incheiem fericiti campania “O jucarie pentru un zambet”, desfasurata cu sprijinul apropiatilor si a cursantilor nostri, carora le multumim ca au raspuns pozitiv la initiativa noastra.

Iata ce am reusit sa realizam: am reusit sa strangem sute de jucarii si hainute pentru copiii din cadrul Asociatiei Anasicopiii, care s-au bucurat enorm de gestul nostru!

Si pentru ca ne-am dorit sa le facem o surpriza copilasilor, am realizat impreuna cu creativii de la cursul de Design Vestimentar o serie de tricouri personalizate, pe care le-am daruit din toata inima!

Astfel, niste tricouri albe, simple, au fost transformate cu un strop de imaginatie si perseverenta in adevarate piese de design vestimentar, purtand amprenta fiecarui designer in parte.

Rezultatele pot fi admirate si pe pagina de Facebook Atelierele ILBAH.Tot aici puteti urmari si zambetele celor care le-au primit in dar!

Le multumim tuturor cursantilor pentru implicarea de care au dat dovada si in special trainerilor!

 

Acest articol a fost postat in blog.

Atelierele ILBAH 2020 - Cursuri de Calificare si Formare Profesionala. Toate drepturile rezervate. Protectia se exercita asupra textelor, creatiei artistice, imaginilor si fotografiilor, precum si asupra altor elemente protejate de drepturi de autor.