Idei de cadouri speciale? Ofera-i un cadou inedit: Voucherul Atelierele ILBAH la cursul mult visat.


Va fi ocazia perfecta pentru a-si alimenta pasiunea si, de ce nu, chiar sa inceapa o cariera in domeniu. Aceasta experienta de dezvoltare personala ii va ramane toata viata si ii va oferi sansa de a-si urma visul!


#FollowYourDreams #FollowYourPassion #CursCadou #VoucherCadou #IdeiDeCadou #AteliereleILBAH


De cate ori ai vrut sa oferi un cadou deosebit insa tot la bijuterii, haine, parfumuri sau genti te-ai oprit? Dar un cadou util, oare nu exista? Un cadou de care sa se bucure si sa ii fie de folos o viata? Alege sa oferi cadou cursurile Atelierele ILBAH pentru sansa de a-si urma VISUL, acel vis pe care nu a avut ocazia sau timpul sa il urmeze, dar i-a ramas intotdeauna in suflet.

Atelierele ILBAH ofera cursuri autorizate, recunoscute national si international. Cursurile se adreseaza atat pasionatilor care doresc sa inceapa o cariera sau un business intr-un anumit domeniu. In functie de cursul ales, acestea pot dura de la cateva zile si pana la cateva luni. Multe dintre cursuri sunt impartite pe module, astfel ca, participantii la curs pot alege sa se specializeze tot mai mult in domeniul ales. Preturile sunt accesibile, existand chiar si posibilitatea de plata in rate (inclusiv prin Card Avantaj, Star BT, etc).

idei-de-cadou-deosebit-cadouri-speciale-pentru-EA-2

Design, Fashion, Beauty & Business, acestea sunt cele 4 mari categorii de cursuri pe care le ai la dispozitie. Alege cursul cadou potrivit pentru tine sau pentru o persoana draga din viata ta!

Dupa ce te-ai decis asupra cursului pe care doresti sa il faci cadou, vei primi un voucher personalizat cu numele persoanei dragi pe care vrei sa o surprinzi. Voucherul Atelierele ILBAH este valabil 12 luni de zile de la data achizitionarii, timp in care, titularul voucherului isi poate alege tipul de program la care doreste sa participe. In functie de cursul ales, acesta se poate desfasura dimineata, la pranz, seara (afterwork) sau in weekend.

Idei de cadouri pentru EA

Sugestiile Atelierele ILBAH de cadou pentru EA: Design Interior, Design Vestimentar, Stilism – Consiliere Vestimentara, Croitorie, Decorator Floral (Design Floral), Machiaj Profesional (Make-up), Cosmetica, Unghii False, Automachiaj, Extensii Gene, etc..

idei-de-cadou-deosebit-cadouri-speciale-pentru-EA-2

Idei de cadouri pentru EL

Ai nevoie de idei de cursuri cadou pentru el: Fotografie, Antreprenoriat, PR – Public Relations, Formator, Contabil, HR – Inspector Resurse Umane, Expert Accesare Fonduri, Frizerie, Masaj, etc..

curs-cadou-idei-cadouri-inedite-sugestii-de-cadouri-1

Vezi mai jos oferta completa de cursuri:
Cursuri Autorizate
Training de Specialitate
Seminarii si Workshopuri

#CadouUtil #CadouDeVis #AteliereleILBAH