Cursuri in: Bucuresti, Cluj, Ploiesti sau ONLINE

Cursurile Atelierele ILBAH sunt mai aproape de tine!

Bucuresti, Cluj, Ploiesti, sau Online...

Important! In aceasta perioada cursurile sunt organizate in conditii speciale, respectand masurile pentru prevenirea contaminarii cu noul coronavirus SARS-CoV-2 si pentru asigurarea desfasurarii activitatii in conditii de securitate si sanatate! Intra aici.

Bruno Vassari – inca un motiv sa te inscrii la cursul de Cosmetica

Din primavara aceasta, marca de produse profesionale Bruno Vassari vine la Atelierele ILBAH

Cu o vechime de peste 30 ani, Bruno Vassari si-a castigat locul printre cele mai respectate branduri de produse profesionale folosite in tratamentele cosmetice. Si, pentru ca dorim sa oferim ce este mai bun cursantilor nostri, am decis ca este momentul sa introducem produsele Bruno Vassari la cursul de Cosmetica. Acest lucru a fost posibil cu ajutorul partenerilor nostri de la Beauty One, unul din cei mai mari distribuitori de produse cosmetice din Romania. Astfel, cosmeticienii in devenire vor invata inca de pe bancile scolii Atelierele ILBAH de ce este important sa foloseasca produse de calitate in tratamentele pe care le vor aplica de-a lungul carierei.

Cum sa devii cosmetician?

Cursul de Cosmetica organizat de Atelierele ILBAH ofera o incursiune in frumoasa lume a esteticii. Cursantii invata de la unul dintre cei mai apreciati profesionisti in cosmetica, Dna Maria Cosos, care sunt secretele tratamentelor de piele. Cu un bagaj de cunostinte si o experienta impresionante in domeniul esteticii, Dna Cocos iti va dezvalui secretele celor mai inovative si eficace tratamente faciale, epilari si cum sa oferi consultanta in functie de diferite tipuri de afectiuni ale pielii.

Inscrie-te acum!

Make beauty your passion! 

Acest articol a fost postat in blog cu tagul , , , , , .

Atelierele ILBAH 2019 - Cursuri de Calificare si Formare Profesionala. Toate drepturile rezervate. Protectia se exercita asupra textelor, creatiei artistice, imaginilor si fotografiilor, precum si asupra altor elemente protejate de drepturi de autor.