Bioderma este o firma farmaceutica specializata in produse dermatologice, care de peste 40 de ani serveste biologia pielii. Inovatia si participarea in descoperiri dermatologice pentru imbunatatirea sanatatii i-au facut pionieri in acest domeniu de ingrijire.

Impreuna cu Bioderma, cursantii Atelierele ILBAH de la cursul de Make-up vor realiza machiaje rezistente, aplicate pe un regim de skin care modern si eficient.

Biologia pielii sanatoase

Pielea este un ecosistem viu, care interactioneaza constant cu mediul sau si care se schimba in timp. Ecobiologia este abordarea pozitiva bazata pe faptul ca ecosisteme pielii, cele biologice si fiziologice, interactioneaza cu stilul de viata al indivizilor si al planetei.

Astfel, Bioderma ajuta pielea sa se adapteze la mediul sau si sa isi foloseasca resursele proprii pentru a achtiona asupra cauzelor dezechilibrelor sale, prin produse care sunt mai mult decat un simplu pas in rutina zilnica, avand un efect medicinal.

Gama de produse oferite de catre Bioderma este una variata. Creme pentru ingrijirea zilnica si de noapte, serumuri, protectie solara clasica si bronzanta, creme si tratamente orientate pentru fiecare tip de ten si nevoile sale, produse de igiena pentru par, fata si corp, si chiar produse pentru ingrijirea bebelusilor si a copiilor.

Apa micelara Bioderma este un produs folosit de majoritatea makeup artisitilor si cosmeticienilor, datorita eficacitatii acesteia.Este un demachiant usor, care nu doar inlatureaza machiajul dar si curata pielea, avand un efect neiritant si linistitor, chiar si pentru cei cu piele sensibila.

Care first – secretul pentru un make-up reusit

Primul pas in realizarea unui machiaj reusit tine de curatarea tenului. Un ten curat si bine ingrijit va face machiajul sa arate mai bine, mai natural, si va avea efect asupra longetivitatii acestuia.

Orice make-up artist isi va incepe procesul creativ prin demachierea, tonifierea si hidratarea tenului.

Demachierea are ca scop curatarea tenului de machiaj, dar si de orice impuritati acumulate pe parcursul zilei. In continuare, tonofierea restabileste PH-ul pielii, indeparteaza complet machiajul si inchide porii. In final, hidratarea tenului ii confera un aspect luminos, dand stralucire pielii si un aspect sanatos.

Acesti trei pasi, realizati corect in functie de tipul de ten si revoile acestuia, sunt o baza puternica pe care machiajul se poate construi.

Sub deviza care first, Bioderma se alatura cursului de Machiaj de la Atelierele ILBAH. Impreuna cu produsele oferite de catre noii nostri prieteni, cursantii vor descoperii beneficiile folosirii produselor calitative, si diferenta pe care acestea o fac in procesul de aplicare a machiajului.

Bioderma prietenii Atelierele ILBAH care fac machiajul sa reziste

Become a Make-up Artist, la Atelierele ILBAH

Cursul de Machiaj de la Atelierele ILBAH se adreseaza celor care sunt pasionati de acest domeniu frumos, si vor sa isi transforme pasiunea in meserie.

La inceputul oricarui drum este nevoie de o buna baza teoretica. Astfel, cursul incepe prin sedimentarea informatiilor referitoare la tipurile de produse pe care un machior le are la dispozitie, diferentele dintre tipurile de ten, teoria culorilor, diverse fizionomii ale fetei si tipurile de machiaj care li se potrivesc.

Totusi, majoritatea cursului de Machiaj este practic si veti invata sa realizati diverse tipuri de look-uri. Machiajul transparent si cel de zi sunt cele mai usor de stapanit, iar in baza lor, va veti dezvolta creativitatea si experienta prin realizarea machiajului de seara, cat eyeliner, smokey eyes, machiajul clasic de mireasa dar si cel modern, glam si retro, machiaj specific pentru fotografie, film si televiziune, machiaj arabesc, pentru ten matur, si chiar si machiaj fantezie.
Bioderma prietenii Atelierele ILBAH care fac machiajul sa reziste 3

Pe parcursul cursului veti primi informatii vitale despre meseria de make-up artist, secrete pe care trainerii nostri sunt dornici sa vi le impartaseasca. Iar pe parcursul cursului, produsele Bioderma vor fi prezente pentru a va usura calea spre succces.

Atelierele ILBAH si Bioderma, o baza puternica

Multumim prietenilor de la Bioderma pentru sprijinul oferit! Suntem entuziasmati de aceasta colaborare si de impactul care o va avea asupra cursantilor nostri.

Suntem siguri ca vitorii nostri cursanti, urmatoarele generatii de Make-up Artisti, vor descoperii beneficiile folosirii produselor de calitate, produselor realizate pentru probleme specifice ale pielii, care au efecte de lunga durata asupra tenului.

Bioderma-prietenii-Atelierele-ILBAH-care-fac-machiajul-sa-reziste

Un curs Atelierele ILBAH inseamna un vis implinit, iar impreuna cu Bioderma iti vei indeplini visul de a deveni un Make-Up artist profesionist! Te asteptam la curs!