Tenul este “materialul” make-up artistului, iar rezultatul final depinde si de calitatea acestuia. O piele curata si plina de vitalitate asigura un rezultat mai bun, mai rapid si pentru o durata mai lunga de timp. De aceea este foarte important sa alegem cu atentie si sa folosim produsele cele mai potrivite tipului de ten inainte de aplicarea machiajului: produse cu o toleranta excelenta, ce curata perfect impuritatile, care hidrateaza instantaneu sau care pastreaza tenul matifiat pentru mai mult timp.

Partener oficial in cadrul cursului de Machiaj Profesional by Atelierele ILBAH, Laboratoarele Dermatologice BIODERMA asigura produse dermato-cosmetice pentru pregatirea tenului de make-up.

“Atunci când pielea suferă, ar trebui să îi folosim propria biologie și să o învățăm să functioneze corect, în loc să ne mulțumim doar să o tratăm pe moment”, Jean Noël THOREL, Biolog-Farmacist, Fondator BIODERMA.

Pronind de la aceasta idee, Laboratoarele Dermatologice BIODERMA, amplasate în Lyon, Franţa, dezvoltă în strânsă colaborare cu medici dermatologi şi centre de cercetare de talie internationala (CNRS, INSERM, CHU, universităţi), produse dermato-cosmetice folosite ca adjuvant in tratamentele dermatologice. Cu o prezenta în peste 90 de ţări, Laboratoarele Dermatologice BIODERMA au crescut rapid la nivel internaţional, în ultimii 5 ani creşterea medie anuală depăşind 20%.BIODERMA a fost primul brand dermato-cosmetic lansat în România în 1996, produsele sale fiind distribuite în prezent în peste 1500 de farmacii de pe piața locală.

Astăzi, dupa 35 de ani de experiență în domeniu, cu peste 50 de brevete internaționale și 3 centre de cercetare în Franța, Laboratoarele Dermatologice Bioderma folosesc inovația în beneficiul pielii.

Node Fluid (1977 – primul sampon fara detergent), Sensibio H2O (1995 – prima solutie micelara care a revolutionat piata demachiantelor din intreaga lume), Sebium AKN (2003 – primul produs de îngrijire a pielii ce corectează calitatea sebumului) sunt doar cateva dintre inovatiile Laboratoarele Dermatologice Bioderma.

Bioderma-Atelierele-ILBAH-1

 

Bioderma-partener-Atelierele-ILBAH-2