250 de voluntari si 8 case construite in doar 5 zile pentru persoane nevoiase… si totusi nu este vorba despre numere, sau cuie batute. Este vorba despre a darui, despre a da mai departe, despre solidaritate si despre puterea exemplului!


Echipa Atelierele ILBAH a participat pentru al doilea an consecutiv alaturi de Habitat for Humanity la cel mai frumos proiect de voluntariat si constructie accelerata din Romania. Se spune ca atunci cand faci voluntariat trebuie sa oferi fara sa astepti nimic in schimb. Ei bine, noi, la Big Build 2018 am primit inapoi mai mult decat ne asteptam! Am ramas cu amintiri de neuitat, emotia si bucuria familiilor beneficiare, dar si prietenii pentru o viata! La Big Build 2018, noi, Atelierele ILBAH, nu am construit doar case. Am construit un viitor plin de speranta pentru 8 familii nevoiase.

Ne bucuram nespus de mult sa vedem atat de multa lume implicata. Prezenta numeroasa a voluntarilor de pe santierul Big Build reprezinta confirmarea faptului ca ne indreptam catre un viitor luminos, construit pe valori precum compasiune, optimism, intelegere si armonie in toate. Romani dar si voluntari din toate colturile lumii au venit la Cumpana, in jud. Constanta, pentru a da o mana de ajutor in ambitiosul proiect numit Big Build.

La Big Build 2018, nu a mai contat nici ploaia, nici frigul, nici oboseala. Pentru noi, Atelierele ILBAH, a fost ocazia perfecta de a ne cunoaste cursantii, de a lucra alaturi de ei si de a face lucrurile, pur si simplu „sa se intample”. Coordonata de arh. Miruna Ardelen (trainer Curs Design Interior), echipa Atelierele ILBAH a fost pata de culoare de pe santierul Big Build! Din echipa noastra au facut parte si persoane publice precum Cristina Cioran si Roxana Ciuhulescu, ele transformandu-se in scurt timp in adevarati ambasadori ai evenimentului alaturi de intreaga echipa „Visuri la Cheie”!

Iata mai jos cum s-a vazut participarea Atelierele ILBAH la Big Build 2018 in fiecare zi de santier!

Ziua  1

Ziua  2

Ziua  3

Ziua  4

Ziua  5


We change the world TOGETHER! Iata mai jos membrii echipei de voluntari Atelierele ILBAH!

https://www.ateliereleilbah.ro/wp-content/uploads/2018/10/big-build-Atelierele-ILBAH-la-Big-Build-2018-AFIS-COMPLET-sfw.jpg

Va multumim pentru tot, oameni faini!

#bigbuild #ateliereleilbah #habitatforhumanity
www.ateliereleilbah.ro


Vrei sa vezi mai multe poze de la Big Build 2018?
Click AICI.